Pečení chleba v páře
Domácí chléb je vláčný, voňavý kmínem, křupavý a chuťově nepřekonatelný. Snad i proto ho doma úspěšně peče čím dál více lidí. Přidejte se k nim i vy, upéct chleba s droždím opravdu není nic těžkého.
Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 908 kJ / 1 890 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,50 g |
Tuky | 11,65 g |
Vláknina | 19,95 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 375,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 1. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečení chleba v páře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B2QQ
Moje poznámka
Pečení chleba v páře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B2QQ
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 4 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 15 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 19 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 23 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Toskánský bůček
poirotka před 30 minutami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 34 minutami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 1 hodinou
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 2 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 2 hodinami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 4 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 4 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 14 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 14 hodinami
Tématické fráze:
pečení chleba,
peceni chleba recept,
nádoba na pečení chleba,
recept na peceni chleba,
jak péct chleba,
pečeme chleba,
pečení v páře,
pečení chleba recepty,
nadoby na peceni chleba,
recepty na pečení chleba,
peceme v pare,
pečeň,
teplota při pečení chleba,
jak se peče chleba,
teplota peceni chleba,
recept pečeni chleba,
pečený chleba,
teplota na peceni chleba,
pecenichleba,
mísa na pečení chleba
Suroviny:
mouka hladká,
voda,
sůl,
kmín celý,
droždí čerstvé,
cukr
Komentáře (5)
Chtěl jsem na rcp reagovat, ještě když se jmenoval "Šoková metoda pečení chleba"
No, nyní když se v názvu objevilo "v páře", tak už nic neříkám