Suroviny
Porce: 5-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 891 kJ / 2 842 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,00 g |
Tuky | 286,80 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 324 mg |
Sodík | 3,44 g |
Sůl | 8,40 g |
Sacharidy | 0,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 1. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bílý králík na černém Kozlovi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lmDj
Moje poznámka
Bílý králík na černém Kozlovi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lmDj
Nejnovější recepty
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 8 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 13 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 13 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 13 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 25 minutami
Banánová bábovka
Weer8 před 56 minutami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 1 hodinou
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 1 hodinou
Rajčatový salát s majonézou
Darwin před 2 hodinami
Tatarák z buřtů
Slavista62 před 6 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
Frana74 před 6 hodinami
Královská cukeťačka
trdlo před 6 hodinami
Polévka z růžičkové kapusty s klobáskou
oligarda před 6 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
LiborC před 6 hodinami
Tématické fráze:
recepty ládi hrušky 21.1.2015,
vtipný králík,
kralik na černém pivu,
recept kozel,
bílý králík,
recepty z králíka,
kralik na cernem pivu kozel,
králík nalozeny v pivu,
kozel bílý,
bile oko u kralika,
králík na bílo recept,
kozel recepty,
fotka biliho kralika,
kozel recept,
bíla tecka v oku králika,
tipi na recepty kozla,
humor pivu kozel
Suroviny:
králík,
bůček,
slanina uzená,
pivo černé,
koření provensálské,
koření na divočinu,
koření farmářské,
sůl,
česnek
Komentáře (11)
P.S. Když už bychom chtěli být detailisty, králík má bílé maso, nebo snad ne?
A recept bude OK.
Jinak, recept se mi líbí a až ho vyzkouším, tak buď přidám bod nebo ne. Tečka, puntík.
ladka fialka: