Suroviny
Porce: 5-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 891 kJ / 2 842 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,00 g |
Tuky | 286,80 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 324 mg |
Sodík | 3,44 g |
Sůl | 8,40 g |
Sacharidy | 0,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 1. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bílý králík na černém Kozlovi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lmDj
Moje poznámka
Bílý králík na černém Kozlovi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lmDj
Nejnovější recepty
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 5 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 20 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 20 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 21 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 21 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Barevný guláš - neguláš
Jan Nemec před 5 minutami
Srbská fazolová polévka s koprem
pavlina.simr před 1 hodinou
Hadrová polévka našich babiček
VeraHajany před 2 hodinami
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 5 hodinami
Kedlubnové zelí
Merylas před 6 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 7 hodinami
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 22 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 23 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova 15. 6. 2025 13:09
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik 15. 6. 2025 11:41
Tématické fráze:
recepty ládi hrušky 21.1.2015,
vtipný králík,
kralik na černém pivu,
recept kozel,
bílý králík,
recepty z králíka,
kralik na cernem pivu kozel,
králík nalozeny v pivu,
kozel bílý,
bile oko u kralika,
králík na bílo recept,
kozel recepty,
fotka biliho kralika,
kozel recept,
bíla tecka v oku králika,
tipi na recepty kozla,
humor pivu kozel
Suroviny:
králík,
bůček,
slanina uzená,
pivo černé,
koření provensálské,
koření na divočinu,
koření farmářské,
sůl,
česnek
Komentáře (12)
P.S. Když už bychom chtěli být detailisty, králík má bílé maso, nebo snad ne?
A recept bude OK.
Jinak, recept se mi líbí a až ho vyzkouším, tak buď přidám bod nebo ne. Tečka, puntík.
ladka fialka: