Suroviny
Porce: 5-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 891 kJ / 2 842 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,00 g |
Tuky | 286,80 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 324 mg |
Sodík | 3,44 g |
Sůl | 8,40 g |
Sacharidy | 0,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 1. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bílý králík na černém Kozlovi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lmDj
Moje poznámka
Bílý králík na černém Kozlovi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lmDj
Nejnovější recepty
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 3 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 3 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 4 hodinami
Sekaná s červenou řepou, hráškem a kukuřicí
Přidáno před 4 hodinami
Karamelizovaná červená cibule
Přidáno před 4 hodinami
Pomazánka z červené řepy a kuřecího masa
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborák se švestkami
Lenka Sedlackova před 1 hodinou
Přesnídávka jablečná
HancaSvarc před 3 hodinami
Nepečený jablečný dort
RNRNH před 3 hodinami
Tvarohová bábovka od Dity P.
chameleon před 5 hodinami
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 16 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 18 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 18 hodinami
Babiččiny blbouny
MarieBrozova před 19 hodinami
Minipizzy jedna radost
vladhn před 19 hodinami
Cuketová krémová polévka
eva.kortanova.ez@volny.cz před 20 hodinami
Tématické fráze:
recepty ládi hrušky 21.1.2015,
vtipný králík,
kralik na černém pivu,
recept kozel,
bílý králík,
recepty z králíka,
kralik na cernem pivu kozel,
králík nalozeny v pivu,
kozel bílý,
bile oko u kralika,
králík na bílo recept,
kozel recepty,
fotka biliho kralika,
kozel recept,
bíla tecka v oku králika,
tipi na recepty kozla,
humor pivu kozel
Suroviny:
králík,
bůček,
slanina uzená,
pivo černé,
koření provensálské,
koření na divočinu,
koření farmářské,
sůl,
česnek
Komentáře (12)
P.S. Když už bychom chtěli být detailisty, králík má bílé maso, nebo snad ne?
A recept bude OK.
Jinak, recept se mi líbí a až ho vyzkouším, tak buď přidám bod nebo ne. Tečka, puntík.
ladka fialka: