Postup přípravy
Krok 1: Zelí vymačkáme - neproplachujeme a nakrájíme, všechny přísady dáme do zelí, jako na bežný bramborák, místo mouky poprášit strouhankou, solit podle slanosti zelí.
Krok 2: Promícháme a pak na rozpáleném oleji či sádle, děláme lžící placičky, které jsou křehké.
Zveřejněno 14. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelné placičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZYy5
Moje poznámka
Zelné placičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZYy5
Nejnovější recepty
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 4 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 5 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 8 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 12 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 12 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
Verosa před 1 hodinou
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
Sahula před 1 hodinou
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 2 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 3 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 4 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 5 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 5 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 5 hodinami
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 7 hodinami
Tématické fráze:
zelňáky z kyselého zelí,
smažené zelné placky,
placky z kyselého zelí,
zelny placky,
zelné placky,
recept na zelné placky,
placicky z kyseleho zeli,
zelne placky s tvarohem,
placičky ze zelí,
zelné,
smažené zelňáky,
zelňáky z kyselého zelí smažené,
placky zelné,
zelné placky smažené,
zelné placky ze syrového zelí,
recept na placky z kyselého zelí,
zelné lívanečky,
placky ze syrového zelí,
recepty na zelné placky,
kysele zeli placky
Suroviny:
zelí kysané,
strouhanka,
vejce,
pepř,
česnek,
majoránka,
olej
Komentáře (14)