Jarní závitky nem rán (orig. Vietnam)
Z vietnamských restaurací známé a oblíbené jarní závitky si můžete udělat i doma. Potřebné suroviny koupíte ve vietnamských prodejnách potravin. Směs zeleniny a mletého masa zabalíte do rýžového papíru a osmažíte dozlatova.
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jarní závitky nem rán (orig. Vietnam)
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Amj3
Moje poznámka
Jarní závitky nem rán (orig. Vietnam)
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Amj3
Nejnovější recepty
Placičky z podmáslí
Přidáno před 1 hodinou
Karpatské lečo
Přidáno před 1 hodinou
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno před 4 hodinami
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno před 5 hodinami
Čajot restovaný s krevetami a nudlemi z jedné pánve
Přidáno před 6 hodinami
Hrnková cuketová bábovka
Přidáno před 7 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
ErikaU před 27 minutami
Cuketová buchta
miryg13 před 38 minutami
Bleskové rohlíky
Lidusenkaf před 42 minutami
Kynutý meruňkový táč
Rapljan před 1 hodinou
Drožďovo-cuketová polévka s nočky
TondaJ před 1 hodinou
Polévka z lišek
xSarka před 1 hodinou
Česnekové bagety
Bretik před 1 hodinou
Domácí kmínový chleba
Palenka před 1 hodinou
Muffiny s lesním ovocem
marepavla před 1 hodinou
Tématické fráze:
jarní závitek,
jarní vietnamské závitky recepty,
vietnamské závitky,
čínské závitky,
závitky nem,
nem rán,
jarní rolky,
závitky recept,
jarni rolky recept,
asijské závitky,
omacka na jarní závitky,
nem,
vietnamske jarni zavitky,
závitky,
závitky,
nem závitky,
nem recept,
závitky nem rán,
rýžové závitky,
jarni zavitky omacka
Suroviny:
maso mleté,
vejce,
mrkev,
kedlubna,
cibule,
sůl,
omáčka sojová,
pepř mletý,
jidášovo ucho,
nudle rýžové,
papír rýžový,
olej,
pivo světlé
Komentáře (59)
Marcel:
Marcel:
Je fajn taky do závitků přidat mungo klíčky..
V restauraci ji k závitkům podávají - čerstvou - a je výborná, naopak jsem zkusila koupit už hotovou (Omáčka na jarní závitky) a ta teda nebyla nic moc...
Díky
Jsem Vietnamka, takže vím, jestli je to správně nebo ne. I když my to děláme spíš s krkovicí, a nedáváme tam glutasol, ale jen sůl. Jinak, VELKÁ pochvala!