Soljanka se salámem
Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 181 kJ / 760 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 77,98 g |
| Tuky | 36,27 g |
| Vláknina | 6,40 g |
| Cholesterol | 240 mg |
| Sodík | 2,59 g |
| Sůl | 6,00 g |
| Sacharidy | 28,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 1. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Soljanka se salámem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mnX9
Moje poznámka
Soljanka se salámem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mnX9
Nejnovější recepty
Smažený pórek v těstíčku
Přidáno před 1 hodinou
Jednohubky s tresčími játry, červenou cibulí a řeřichou
Přidáno před 1 hodinou
Rolky ze šunkového salámu
Přidáno před 1 hodinou
Těstovinové vafle jako příloha
Přidáno před 8 hodinami
Kuře na paprice podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 10 hodinami
Domácí veka
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Salát Coleslaw
ivanc před 21 minutami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Stesticko před 28 minutami
Asijský pikantní zelný salát
Fitulka před 57 minutami
Roládky z toustového chleba
Fitulka před 59 minutami
"Tatarák" z tvarůžků a camembertu
Fitulka před 1 hodinou
Cibulová polévka
AndreaRinger před 1 hodinou
Hovězí plátky na zelenině a houbách
Therak před 1 hodinou
Salát z hlávkového zelí
poirotka před 2 hodinami
Kuřecí vývar s krupicovými nočky a zeleninou
poirotka před 2 hodinami
Mrkvový salát
poirotka před 2 hodinami
Tématické fráze:
salámová soljanka,
soljanka polévka se salámem,
lotyšská polévka slolvjanka,
saljanka ze salamu,
zoljanka se salamem,
lotyssko recepty,
houby se salamem,
lotyšská soljanka,
nejlepší soljanka
Suroviny:
salám polosuchý,
cibule,
protlak rajčatový,
brambory,
masox hovězí,
rýže,
sůl,
pepř,
olej,
smetana zakysaná
Komentáře (3)
Cituji z Wikipedie: "Existují tři hlavní druhy této polévky, podle převažující ingredience (maso, ryby nebo houby). Všechny obsahují okurky nakládané ve slaném nálevu, a často zelí, nasolené houby, smetanu a kopr"