Soljanka se salámem
Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 181 kJ / 760 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,98 g |
Tuky | 36,27 g |
Vláknina | 6,40 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 2,59 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 28,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 1. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Soljanka se salámem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mnX9
Moje poznámka
Soljanka se salámem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mnX9
Nejnovější recepty
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno před 10 hodinami
Dort Oreo bez vajec
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí yakitori
Přidáno 30. 6. 2025 21:11
Kuřecí tandoori špízy s koriandrovou omáčkou
Přidáno 30. 6. 2025 21:05
Grilovaná kachní prsa
Přidáno 30. 6. 2025 20:59
Barbecue kuře
Přidáno 30. 6. 2025 20:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
janakrejzarova před 10 hodinami
Brokolicová polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Koprová omáčka
radekfiala před 11 hodinami
Cuketové soudky plněné sýrem a šunkou
KrisZaezemi před 11 hodinami
Špaldový koláč s pudinkem a jablky
Zabiczka před 13 hodinami
Smetanová polévka s kysaným červeným zelím
MirekFM před 13 hodinami
Jogurtový ovocný koláč
maminka Machulka před 13 hodinami
Buchta "Orgasmus"
veronika_straka před 14 hodinami
Makový koláč s třešněmi
Moanka před 18 hodinami
Vepřové plátky s těstovinami
Moanka před 18 hodinami
Tématické fráze:
salámová soljanka,
soljanka polévka se salámem,
lotyšská polévka slolvjanka,
saljanka ze salamu,
zoljanka se salamem,
lotyssko recepty,
houby se salamem,
lotyšská soljanka,
nejlepší soljanka
Suroviny:
salám polosuchý,
cibule,
protlak rajčatový,
brambory,
masox hovězí,
rýže,
sůl,
pepř,
olej,
smetana zakysaná
Komentáře (3)
Cituji z Wikipedie: "Existují tři hlavní druhy této polévky, podle převažující ingredience (maso, ryby nebo houby). Všechny obsahují okurky nakládané ve slaném nálevu, a často zelí, nasolené houby, smetanu a kopr"