Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 633 kJ / 1 585 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,10 g |
Tuky | 49,39 g |
Vláknina | 24,12 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,09 g |
Sůl | 2,67 g |
Sacharidy | 241,06 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 1. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pizza italské chudiny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nomW
Moje poznámka
Pizza italské chudiny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nomW
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 12 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 16 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno 4. 5. 2025 04:49
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno 4. 5. 2025 04:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Celozrnné rohlíky s omládkem
Dajda před 2 hodinami
Chilli con carne
helusa27 před 2 hodinami
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 12 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 13 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 14 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 14 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 15 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 16 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 16 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 17 hodinami
Tématické fráze:
italský recept na pizzu,
pizza italský recept,
pizza recepty,
italsky recept pizza,
pizza recept,
italské recepty,
top recepty italská pizza,
italské pizza šneky,
pizza z brambor,
italská recept na pizzu náplně,
italie brambory syr pizza,
bramborova pizza pro deti,
tradiční italská pizza top recepty.cz,
italská bezlepková pizza recept,
italský pizza,
náplň na pizzu,
italské recepty pizza náplně,
italsk recepty těstoviny+omáčka,
pizza recept italský
Suroviny:
mouka bezlepková,
voda,
olej,
droždí,
sůl,
brambory,
rozmarýn,
sůl,
olej
Komentáře (3)