Segedínský guláš z PH
Výborný guláš z pomalého hrnce. Pomalá příprava zajistí propojení vůní a chutí vepřového masa, kysaného zelí a pikantního koření. Nejlépe si něm pochutnáme s houskovým knedlíkem.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 493 kJ / 1 791 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 124,86 g |
| Tuky | 102,63 g |
| Vláknina | 21,30 g |
| Cholesterol | 575 mg |
| Sodík | 4,74 g |
| Sůl | 11,75 g |
| Sacharidy | 82,47 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Segedínský guláš z PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ANGB
Moje poznámka
Segedínský guláš z PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ANGB
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 9 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 12 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 13 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 15 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 4 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 4 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 4 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 4 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 5 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 6 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 6 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 6 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 7 hodinami
Tématické fráze:
segedínský guláš,
segedinsky gulas v pomalem hrnci,
segedínský guláš se smetanou,
segedin v pomalém hrnci,
segedínský guláš v ph,
segedínský guláš z pomalého hrnce,
segedínský guláš recept,
recept segedínský guláš,
segedinsky gulas pomaly hrnec,
segedin v ph,
pomaly hrnec segedinsky gulas,
segedín z pomalého hrnce,
jak uvarit segedinsky gulas,
segedinsky gulas video,
recept na segedinsky gulaš,
segedínský guláš z plecka,
pomaly hrnec segedin,
segedínský guláš s česnekem,
segedínky guláš,
segetínský guláš
Suroviny:
plec vepřová,
zelí kysané,
cibule,
smetana ke šlehání,
mouka,
paprika sušená sladká,
paprika sušená uzená,
vývar masový,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (49)
Já jsem zkusila jednou česnek přidat, ale opravdu mi tam vůbec nepasuje, takže nadále bez česneku
přidávám bodík a foto, jestli neva
pokud jde o PH, tak to fakt dávám všechno naráz - cibulka samozřejmě není restovaná z PH, to ani nejde, ale spíš se v tom rozvaří - no nebo, kdybych chtěla restovanou, přidám ji tam před koncem vaření se smetanou...
Vlastně i s tou smetanou to je dilema - znám SG s ní i bez a obojí mám ráda...
Tak snad to bude stačit na odpověď.