Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 143 kJ / 1 229 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,18 g |
| Tuky | 131,31 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 372 mg |
| Sodík | 102 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 0,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ze zelí vymačkáme šťávu, překrájíme ho na krátké kousky.
K zelí v míse přidáme ostatní ingredience. Krok 2: Pak množství rozdělíme na 2 - 3 díly (podle velikosti plechu) a rozválíme - tenké, jak to půjde cca 3 mm. Při válení podsypávat moukou.
Pomocí válečku přeneseme na vymaštěný plech. Krok 3: Rádýlkem rozkrájíme na čtverce (obdélníky).
Nakonec potřeme rozpuštěným sádlem. Pečeme při 200°C dozlatova.
K zelí v míse přidáme ostatní ingredience. Krok 2: Pak množství rozdělíme na 2 - 3 díly (podle velikosti plechu) a rozválíme - tenké, jak to půjde cca 3 mm. Při válení podsypávat moukou.
Pomocí válečku přeneseme na vymaštěný plech. Krok 3: Rádýlkem rozkrájíme na čtverce (obdélníky).
Nakonec potřeme rozpuštěným sádlem. Pečeme při 200°C dozlatova.
Zveřejněno 10. 2. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelňáky z Dvořiště
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jkVl
Moje poznámka
Zelňáky z Dvořiště
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jkVl
Nejnovější recepty
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno před 2 hodinami
Likérové kávy
Přidáno před 7 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 8 hodinami
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 8 hodinami
Ráďův vánoční bramborový salát
Přidáno před 18 hodinami
Medové trubičky
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Výborné lasagne
Ketynna před 30 minutami
Uzený bůček pečený s brambory v jednom pekáčku
Jan Nemec před 44 minutami
Květáková polévka
tomstny před 53 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Wanilor před 1 hodinou
Polévka s rýží a hráškem
Kajkajak před 1 hodinou
Salát z hlávkového zelí a mrkve
szelko před 1 hodinou
Nejlepší langoše
LUCAH před 3 hodinami
Posvícenské ořechy
brtna před 3 hodinami
Masarykovo cukroví - pravé
brtna před 4 hodinami
Bramborový knedlík plněný vejcem s koprovou omáčkou
brtna před 4 hodinami
Tématické fráze:
zelnáky od ládi hrušky,
tncz nova zelňáky,
zelňáky podle ládi hrušky,
zelňáky ládi hrušky,
láďa hruška zelňáky,
zelńáky,
zelňáky z kyselého zelí,
recept na zelňáky od ládi hrušky,
zelné placky ládi hrušky,
zelňáky se škvarkama l,
domácí zelňáky,
zelnáky láda hruška,
zelňáky recept,
zelňáky podle,
lada hruska zelne placky,
jak dlouho péct zelňáky,
recept zelňáky ládi hrušky,
škvarkové zelnáky ládi hrušky,
zelňáky od hrušky,
zelnak
Suroviny:
škvarky,
vejce,
sůl,
pepř,
kmín celý,
mouka polohrubá,
sádlo,
Komentáře (2)