Králík s vepřovým bokem a jablky
Suroviny
Porce: 4 určitě:-)
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 828 kJ / 2 827 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,80 g |
Tuky | 239,16 g |
Vláknina | 11,70 g |
Cholesterol | 368 mg |
Sodík | 487 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 45,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík s vepřovým bokem a jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QnwM
Moje poznámka
Králík s vepřovým bokem a jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QnwM
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 6 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 13 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 14 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 17 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 18 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno 1. 9. 2025 21:09:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 4 hodinami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 4 hodinami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 4 hodinami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 4 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 4 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 4 hodinami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 4 hodinami
Krkovička po farářsku
Olympus před 5 hodinami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 5 hodinami
Nejlepší litý perník
Noumik před 6 hodinami
Tématické fráze:
králík na jablkách,
pečený králík s jablky,
králík s vepřovým masem,
jak dlouho vařit králíka,
králík pečený s jablky,
vepřový bok na jablkách,
pečený králík na jablkách,
králík na česneku s jablky,
králík s vepřovým,
vepřový bok s jablky,
recept na králíka s vepřovým,
kralik peceny na jablkách,
kralík na jabkach,
jídla z králíka,
příprava králíka,
kralik s jablky a cibuli,
vepřový bok s kostí recept,
veprovi bok recept,
králík na na jablkách,
králik peceny s veprovym bokem
Suroviny:
králík,
bok vepřový,
jablko,
česnek,
cibule,
sůl,
pepř,
bobkový list,
voda,
olej,
víno červené
Komentáře (10)
a také musí se tam dávat to víno ? jestly musím tak bych potřebovala vědět i u toho kolik a jaké ?????