Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 741 kJ / 894 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 95,45 g |
Tuky | 43,87 g |
Vláknina | 11,99 g |
Cholesterol | 718 mg |
Sodík | 492 mg |
Sůl | 1,12 g |
Sacharidy | 25,10 g |
Postup přípravy
Doba pečení 20-30 minut.
Zveřejněno 8. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ryba pod peřinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2xWP
Moje poznámka
Ryba pod peřinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2xWP
Nejnovější recepty
Plněná rajčata III
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí nudličky s rajčaty
Přidáno před 9 hodinami
Cottage s rajčátky
Přidáno před 9 hodinami
Hustá mrkvovo-rajčatová polévka
Přidáno před 9 hodinami
Treska s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Rajčatovo-fazolová polévka
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kmínka se ztraceným vejcem a houbami
Sahula před 4 hodinami
Krkovička se smetanovými liškami a ztraceným vejcem
Sahula před 4 hodinami
Krkovička s liškami
Sahula před 4 hodinami
Zvěřina s liškami a majoránkou
Sahula před 4 hodinami
Slaninové závitky s kuřecími játry
Sahula před 5 hodinami
Ovocný táč s drobenkou
Libaka před 7 hodinami
Cuketové karbanátky
pesmax před 8 hodinami
Stryky z Orlové
sonka.306 před 8 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
Veronika1990 před 9 hodinami
Tématické fráze:
jak dlouho se peče ryba,
ryba pod peřinkou,
dorty ryba,
ryba zalita vejcem,
pečena ryba pod perinou,
jak dlouho se peče ryba?,
dorty-ryba,
ryby recepty,
ryby klobásy recept,
recepty na rybý klobasy,
klobasa z ryby recept,
rybi file pod perinou,
recepty ryby,
zapečene rajčata z filetami,
ryba a protlak,
slanečky z bílých ryb,
zapekane brambory s filetami,
cibule ryba rajský protlak recept,
ryba se sýrovou peřinkou,
recepty ryby foto
Suroviny:
pangasius,
cibule,
klobása pikantní,
mrkev,
cuketa,
rajče,
vejce,
protlak rajčatový,
sýr hermelín
Komentáře (7)
ale tá klobása s rybou musí byť zaujímavá...alebo naopak?