Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 994 kJ / 955 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,24 g |
Tuky | 55,64 g |
Vláknina | 19,40 g |
Cholesterol | 102 mg |
Sodík | 42 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 93,92 g |
Postup přípravy
Krok 1: Plátky naklepeme, osolíme, okořeníme, pokapeme citrónovou šťávou a potřeme z obou stran olejem. Necháme asi 2 hodiny v chladu odležet.
Krok 2: Po rozehřátí grilu vložíme roštěnky na rošt a z každé strany je asi 4 minuty grilujeme.
Krok 3: Před dokončením potíráme roztopeným máslem.
Krok 4: Hotové plátky dáme na opečené brambory a obložíme hořčicí,posekanou cibulí, kapií, okurkou, hlávkovým salátem a petrželovou natí.
Zveřejněno 2. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Obložená roštěnka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5w08
Moje poznámka
Obložená roštěnka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5w08
Nejnovější recepty
Cuketový sachr
Přidáno před 37 minutami
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 16 hodinami
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 16 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 20 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta Rafaelo
Alicia8 před 2 minutami
Špenátová polévka s mlékem
Kajkajak před 40 minutami
Krkovička po farářsku
Tamarilka před 1 hodinou
Hrachová kaše s cibulkou
alus.s před 2 hodinami
Cikánské řízky
hd.monthy před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
Katerain před 3 hodinami
Minutková krkovička (křehká)
lunav1 před 3 hodinami
Kuřecí kung pao z letáku Albert
Radka61 před 3 hodinami
Domácí kečup
Marfyk před 4 hodinami
Banánové lívance
Mazej před 4 hodinami
Tématické fráze:
roštenka recepty,
rostenka na grilu,
brambůrky v crispu,
roštěnky na crispu,
nizka rošténka,
sanelska rostenka,
kolena oblozena
Suroviny:
roštěná hovězí,
sůl,
pepř mletý,
šťáva citronová,
olej,
máslo,
brambory,
hořčice,
cibule,
kapie,
okurka čerstvá,
salát hlávkový,
nať petrželová
Komentáře (4)
Nevidno žádného smajlíka a pokud tedy nedošlo ke zkratu při psaní, moc nerozumím formulaci "...roštěnou, pěkně nizounkou." Má to nějaký důvod? Já totiž naopak, u nízkého roštěnce, vybírám ten nejvyšší.
Brambůrky jsem pekla na crispu v mikrovlnce podle tohoto receptu
http://www.toprecepty.cz/recept/30171-bramborypolo...