Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Roštěnky v marinádě

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min

45 min (45 min tepelná úprava)

22. 2. 2010 18:09

Suroviny pro 8

8

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota9 843 kJ / 2 353 kcal
Bílkoviny1,65 g
Tuky250,48 g
Vláknina1,85 g
Cholesterol0 mg
Sodík1 258 mg
Sůl3,00 g
Sacharidy22,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Pajaska

29. 12. 2011 20:24

Evi,takhle se to špatně určuje.Chtělo by to foto,až budeš mít.;-):-K

spagetka

29. 12. 2011 19:57

eva hubova:Já si ale taky myslím, že jde o saturejku horskou - prohlédni si tyhle obrázky k ní - http://www.google.cz/search?q=saturejka+horsk%C3%A...

eva hubova

29. 12. 2011 19:51

Všem díky:-))
Tak jsem se dívala na různé bylinky a podle fotek a popisu by to mohl být nějaký druh mateřídoušky nebo ještě nízký tymián:-))

Pajaska

29. 12. 2011 19:17

Saturejka horská,mám ji na zahradě a je to trvalka na rozdíl od saturejky zahradní.Kvete bíle až dorůžova.Majoránka kvete bíle,i když může mít někdy trochu narůžovělý květ,dle místa růstu.Saturejka horská roste na Balkáně v podhorských oblastech.U nás může někdy vymrzat.Je super,doporučuji.Zdravá,chutná i proti nadýmání.:-K
Krásný recept.:-K

Koubkova

29. 12. 2011 17:41

eva hubova- není to náhodou oregáno, taky ho mám na zahradě,;-)

cardanka

29. 12. 2011 15:30

Evi:-K marinády tohoto typu mám v oblibě:yes:;-):-K+

Ivana79

23. 10. 2010 15:03

Evi,už je naložené,zajtra bude k obedu:-p

yasmin.1985

23. 8. 2010 20:18

krásně to vypadá... vyzkouším :-p:yes:

Ivana79

23. 2. 2010 11:36

Práve som kúpila hovädzie,tak ukladám:-pVeľmi zaujímavá marináda:yes:

eva hubova

22. 2. 2010 22:56

Já teda nevím.Já jsem jí dostala s tím že je to čubrika.Na zimu se zatáhne do země,kvete drobným fialovým květem a voní jak majoránka.Dobromysl to není ,ten sbírám a suším na čaj.Tohle je asi15cm vysoké a roste to spíš do šířky.Já si ji suším doma a zamražuji.V Kauflandě jsem mezi bylinkami viděla sáček s nápisem Čubrika,tak jsem myslela že to je sušená.Takže já používám to co mi roste na zahradě a nevím co.Budu teda pátrat dál.Vám všem se omlouvám za mylnou informaci a když ta moje bylina voní jak majoránka tak v receptu to přepíšu.:-))a díky za bodíky

JanaDorazinova

22. 2. 2010 20:43

gmptop "šarená sůl" mi říká ještě méně, než čubrica. :-D Ale čubricu už jsem používala. Evi, hned bych si dala:-p:yes:

zizala

22. 2. 2010 19:53

Evi, bylinka podobná majoránce, trvalka, je oregano (dobromysl);-)Čubrica je opravdu směs koření a bylinek.

gmptop

22. 2. 2010 19:53

eva asi má na myslí saturejku, která je u čubrici dominantním kořením ve směsi. Osobně čubricu příliš nepoužívám, dávám pčednost "Šarenej soli" ve kterém má saturejka také nezanedbatelné místo. Miloš :-O

maris

22. 2. 2010 19:49

Já pod názvem čubrica znám jen směs, např. http://koreni.cz/detail.php?pid=208&;-)

tejaja

22. 2. 2010 19:47

Maruška má pravdu ;-):yes:
http://www.koreni.cz/detail.php?pid=208

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: roštěnky marináda na roštěnou marinada na hovezi maso marináda na hovězí marináda na hovězí roštěnou marinády na hovězí maso naložení roštěnky naložení roštěnek hovězí maso recepty marináda hovězí maso hovězí roštěná marináda majoránka trvalka roštěnky recept marinada hovezi naložené roštěnky nalozeni rostene hovezi rostena v marinade marinády na roštěnou čubrika hovězí roštěná naložení

Suroviny: roštěná hovězí, olej, majonéza, solamyl, česnek, koření grilovací, koření křehké maso, koření 7 pepřů, omáčka sojová, majoránka

TopRecepty.cz

Roštěnky v marinádě

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/83qg