Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 130 kJ / 748 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 61,42 g |
| Tuky | 47,18 g |
| Vláknina | 4,36 g |
| Cholesterol | 867 mg |
| Sodík | 2,02 g |
| Sůl | 4,92 g |
| Sacharidy | 17,29 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 3. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květákový quiche
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q2zM
Moje poznámka
Květákový quiche
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q2zM
Nejnovější recepty
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 9 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno 24. 12. 2025 19:52:50
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťouchaná buchta
Anickamanicka před 8 hodinami
Pomalu pečený králík s tymiánem
Antusa před 8 hodinami
Vrstvený salát
Haname před 10 hodinami
Sýrové tyčinky
Jitinka před 11 hodinami
Sýrová omáčka
Tamarilka před 14 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 14 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 14 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 14 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 15 hodinami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 15 hodinami
Tématické fráze:
květákový kiš,
quiche s kvetakem,
recept na quiche s květakem,
kvetakovy qiche,
květákové quische,
květákový quitche,
květákovy krémem,
květákové quieche,
celozrnný quiche s květákem,
květákková náplň do quiche,
kevetakovy kis,
kiš květakovy,
quiche s květákem recept,
recept na kis s kvetakem a spenatem,
květákový quische,
kvetakovy guiche
Suroviny:
květák,
těsto listové,
smetana zakysaná,
špenát baby,
rajče cherry,
sýr tvrdý,
hořčice dijonská,
vejce,
koření oregáno čerstvé,
ořech muškátový,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (3)