Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 044 kJ / 727 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,06 g |
Tuky | 34,36 g |
Vláknina | 8,00 g |
Cholesterol | 671 mg |
Sodík | 3,67 g |
Sůl | 8,94 g |
Sacharidy | 21,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Aspikový dort pro kamaráda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OM3Q
Moje poznámka
Aspikový dort pro kamaráda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OM3Q
Nejnovější recepty
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 44 minutami
Pomerančový pohár
Přidáno před 58 minutami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 1 hodinou
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 3 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Přidáno před 4 hodinami
Plněná kuřecí prsa s těstovinami
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 1 hodinou
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 2 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 3 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 3 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 4 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 4 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 4 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 4 hodinami
Veselý kuřecí plátek
Leren před 4 hodinami
Tématické fráze:
aspikový dort,
aspikový dort recept,
aspikové dorty,
aspikový dort narozeninový,
priprava zelatiny,
dort z aspiku,
dort jelen,
recept na aspikovy dort,
jak vyklopit aspik,
aspikový dort videorecept,
aspikove dobroty,
aspikový dort foto,
jak vyklopit aspik z formy,
aspikovi dort,
aspikový salámový dort,
recepty studené kuchyně,
dort pro kamaráda,
jak dlouho tuhne aspik,
zelatina nechce ztuhnout,
aspik dort
Suroviny:
želatina,
moravanka,
šunka,
sýr eidam,
vejce,
pomazánkové máslo křenové
Komentáře (22)
Poraďte, nešlo mi to vyklopit, tak jsem to musela prošťournout nožem a zničila jsem si okraje. Měla jsem to před tím vymazat olejem nebo tak něco? Nemám žádnou měkkou formu, dělala jsem to v zapékací misce.