Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 044 kJ / 727 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 79,06 g |
| Tuky | 34,36 g |
| Vláknina | 8,00 g |
| Cholesterol | 671 mg |
| Sodík | 3,67 g |
| Sůl | 8,94 g |
| Sacharidy | 21,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Aspikový dort pro kamaráda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OM3Q
Moje poznámka
Aspikový dort pro kamaráda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OM3Q
Nejnovější recepty
Nadýchané domácí langoše s jogurtem
Přidáno před 3 hodinami
Mleté kuličky se žampiony
Přidáno před 14 hodinami
Skořicová kolečka
Přidáno před 15 hodinami
Kokosové rohlíčky
Přidáno před 18 hodinami
Vepřová plec na paprice
Přidáno před 18 hodinami
Nivová pomazánka s ořechy a jablkem
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborový salát a kuřecí řízek
Bretik před 9 minutami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
KUKI1 před 58 minutami
Košíčky plněné ořechovou náplní
Jarka72 před 2 hodinami
Povidlovník z odpalovaného těsta
KrisZaezemi před 2 hodinami
Halibut v bylinkách
brtna před 2 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Wikki před 4 hodinami
Kuře pečené v podmáslí
kimlo před 4 hodinami
Domácí vaječný koňak
EmmaH před 13 hodinami
Domácí langoše
BTKILI před 18 hodinami
Vymazlené raffaello
Talskal před 18 hodinami
Tématické fráze:
aspikový dort,
aspikový dort recept,
aspikové dorty,
aspikový dort narozeninový,
priprava zelatiny,
dort z aspiku,
dort jelen,
recept na aspikovy dort,
jak vyklopit aspik,
aspikový dort videorecept,
aspikove dobroty,
aspikový dort foto,
jak vyklopit aspik z formy,
aspikovi dort,
aspikový salámový dort,
recepty studené kuchyně,
dort pro kamaráda,
jak dlouho tuhne aspik,
zelatina nechce ztuhnout,
aspik dort
Suroviny:
želatina,
moravanka,
šunka,
sýr eidam,
vejce,
pomazánkové máslo křenové
Komentáře (22)
Poraďte, nešlo mi to vyklopit, tak jsem to musela prošťournout nožem a zničila jsem si okraje. Měla jsem to před tím vymazat olejem nebo tak něco? Nemám žádnou měkkou formu, dělala jsem to v zapékací misce.