Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 496 kJ / 1 553 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,41 g |
Tuky | 6,36 g |
Vláknina | 68,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 37 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 278,35 g |
Postup přípravy
Krok 1: Krúpy a fazuľu zvlášť namočíme.
Krok 2: Zvlášť uvaríme krúpy a zvlášť fazuľu do polomäkka.
Krok 3: Potom ich dáme dokopy, pridáme bobkový list, osolíme, okoreníme a dovaríme spolu domäkka. Zmes má byť bez vody a jemne prevarená ( nemala by sa fazuľa ani krúpy rozpadať ).
Krok 4: Na tuku orestujeme na kolieska narezané cibule a kašu prelejeme.
Podávame teplé, k tomu zeleninu alebo kyslú uhorku.
Podávame teplé, k tomu zeleninu alebo kyslú uhorku.
Zveřejněno 23. 4. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolovo-kroupová kaše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L2xD
Moje poznámka
Fazolovo-kroupová kaše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L2xD
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 3 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 4 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 7 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 8 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 16 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocné tvarohové knedlíky
Veronikalll před 1 hodinou
Thajské curry
Trol60 před 1 hodinou
Cibulová polévka s česnekem
Kajkajak před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 4 hodinami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 4 hodinami
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 4 hodinami
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 5 hodinami
Sýrová roláda
Fitulka před 5 hodinami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 5 hodinami
Tématické fráze:
kroupovi hrachová kase,
krupy s fazulu,
kroupovo pohankové rizoto,
pohanka kroupova recept
Suroviny:
fazole,
kroupy,
bobkový list,
pepř,
sůl,
olej,
cibule
Komentáře (5)