Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kroupové karbanátky s nattem

Hodnocení receptu je 3,0 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

16. 4. 2021 11:11

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie3 807 kJ / 910 kcal
Bílkoviny20,00 g
Tuky5,00 g
Vláknina17,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 5 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy187,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

casino casino

23. 4. 2021 20:41

Odeta Wollmanova: "...vzhledem to připadá jako když si někdo odskočil." :-((

Odeta Wollmanova

23. 4. 2021 19:35

Nepochybuju, že mohou karbanátky dobře chutnat, i hrachovou kaši doma jíme, ale vzhledem to připadá jako když si někdo odskočil. Dát tam víc rukoly, nebo něčeho zeleného, úplný les kolem Brna po pandemii.

Odeta Wollmanova

23. 4. 2021 19:28

casino: To samé říkají Australané o vegemite. Nejvíc mi to připomínalo jako když jsem malá olízla papírek od masoxu.

casino casino

16. 4. 2021 19:35

Odkaz na natto tam autor sám od sebe patrně nevložil, že ;-)

"Natto buď budete milovat nebo nenávidět. Nic mezi tím."
No, cosi podobného se píše i o durbanu :-D

magdalenka magdalenka

16. 4. 2021 19:18

tejaja: sformulovala si moje myšlienky. :-8

MiskaM MiskaM

16. 4. 2021 17:37

Nic ve zlým ale co píšou všichni tak s nimi souhlasím. Hlavně sama nevím co je na to a kdybych se nepodívala do vašeho odkazu že to jsou sójové boby tak to nevím ale příště by to chtělo napsat ne zkopírovat jen odkaz. Pro takové začátečníky by to chtělo příště rozepsat aby věděli pač když něco vařím tak musím vědět z čeho a ne že sem dám odkaz :-D a hlavně chybí gramáž :-// podle vašeho receptu bych moc asi neuvarila :-( takže lepší dopsat v surovinách kolik čeho. ;-)

tejaja tejaja

16. 4. 2021 17:20

monous: Mne zase príde divné, že na slušné otázky neviete dať slušnú odpoveď. Áno, vieme si to vygoogliť, ale je problém dať do poznámky link a slušne vysvetliť, o čo ide? Zabúdate na jednu vec: Recept a vaše odpovede sú vašou vizitkou.
Urážanie ľudí vám ide výborne, ešte to preniesť do inej oblasti.
Napísať dve vety o natte by vás stálo podstatne menej času, ako písať siahodlhé komentáre s vysvetľovaním, prečo to neide.
Viete, trocha slušnosti nikomu ešte neuškodilo.

Eja57 Eja57

16. 4. 2021 17:12

monous: :-K to je klasika - my o voze a Ty o koze ;-. Web je i pro nezkušené začínající kuchaře. A tím pádem má určitá pravidla - např. uvádět množství surovin. A je dobrý zvyk u málo známých surovin, což natto jistě je, uvést o co jde. Je to pochopitelné?
Pošli další recepty, já se na ně těším.

cathleen cathleen (moderátorka)

16. 4. 2021 17:11

monous: to není kouzlo, ale cit pro vaření - a ten mnoho z lidí, co sem nakouknou, bohužel ještě nemá a potřebují recepty opravdu polopatisticky.
Nejsme tu diskuzní skupina, jako někde na fb, ale pokud sem vložíte recept a jste slušně požádán o vysvětlení, očekává se stejně slušná VYSVĚTLUJÍCÍ odpověď. Ne - najdi si to na Googlu.

Simona Skolakova Simona Skolakova

16. 4. 2021 17:09

monous: Jste registrovaná od r.2015 takže žádný nováček sice je to Váš první recept,ale předpokládám,že za tu dobu jistě víte jak to tady na Topreceptech je a že vložit recept má svá pravidla.Pokud odkazujete,aby si kuchařka na Vaše suroviny v receptu použila na netu vyhledávač,pak nemá Vás recept tady na Topreceptech smysl a neměla jste ho sem vůbec vkládat.On totiž není pro zdejší kuchařky žádným přínosem.

monous

16. 4. 2021 16:58

Alzbetina Prk.: Já se na nikoho neutrhuju. Jen mě přijde divný, proč si to nemůže každej vygooglit sám a v klidu se to naučit co je co za surovinu. Já nejsem Wikipedie a Google! A pokud mě něco zajímá tak si to najdu přece sama a nemusím zaměstnávat lidí okolo???!
Navíc Karboše dělám od oka. Děláte doma ženský masové karboše? Určitě všichni. Tak do nich určitě taky nevážíte přesně česnek a cibuli že? Každýmu přece po chuti. Jeden má rád víc druhý míň.... To samé se škrobem. Pokud jste přihlášené na webu o vaření, tak přece víte že škrob je na to, aby to drželo pohromadě. Někdo dá jedno vejce, někdo škrob. Je přece jasný že ho nedáte půl pytle ale stačí třeba 1PL....jen aby to drželo pohromadě. Pokud ženský chcete vařit, tak místo psaní komentářů začněte ! Nikdo se do vás nenaváží, jen mě nejde dohromady proč k tomu aby jste zjistili co je jaká surovina potřebujete mě??? Vařím vždy od oka a v tom je to kouzlo :-*Hezký den všem

Alzbetina Prk.

16. 4. 2021 15:51

monous: Ach jo. Vařím dlouho, někdy i zdravě :-D a nevím, co je natto. Jsem tedy vůbec hodna Vašeho receptu?
Nebylo by jednodušší do receptu dopsat, co je to natto, než se utrhovat na ty, kteří Vás na něco upozorní?

yanull yanull

16. 4. 2021 15:43

monous: Promiňte, nechci se Vás dotknout, ale máte zvláštní přístup k ostatním návštěvníkům těchto stránek. Vy, která toto jídlo vaříte a znáte ho, je vše samozřejmé. Ale jak ho mají pojmout ti, kteří ještě nemají tolik zkušeností s vařením nebo novými surovinami? Pokud se rozhodnu sem recept vložit, udělám vše pro to, aby byl srozumitelný pro každého, kdo se rozhodne ho vyzkoušet.
Napsat, že kdo nežije zdravě ho stejně vařit nebude, je Váš názor a myslím si, že všichni, co vaříme, jsme se také s novými surovinami seznamovali a zkoušeli je. A pokud napíšete hrnek krup, zajisté uznáte, že může být různého objemu. Buďte tedy prosím vstřícná i pro nás ostatní, kteří se tu inspirují. Odkaz jsem přidala, mně to zatěžko není. A snad je to ten, který do jídla dáváte.

Eja57 Eja57

16. 4. 2021 13:44

monous: nee
Moderátorky jistě opraví v surovinách - hrnek krup, vanička natto, 1 menší cibule, 2-3 stroužky česneku, cca 2 PL škrobu atd.
Bo tak se tady píší recepty.
Hezký den ;-)
Ale jinak vítám na webu a docela se těším na další recepty:-!

monous

16. 4. 2021 13:08

Eja57: Nebudu tady rozepisovat co je natto. Za prvé máš Google a za druhé to ví i můj sedmiletý syn. A kdo jí zdravě tak to zná a kdo nejí zdravě tak to vařit stejně nebude! Natto prodávají ve vaničce a dává se celá. A množství krup je v receptu. Ještě něco?

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: kroupy, cibule, česnek, majoránka, olej, sůl

TopRecepty.cz

Kroupové karbanátky s nattem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ONEQ