Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 044 kJ / 727 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,06 g |
Tuky | 34,36 g |
Vláknina | 8,00 g |
Cholesterol | 671 mg |
Sodík | 3,67 g |
Sůl | 8,94 g |
Sacharidy | 21,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Aspikový dort pro kamaráda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OM3Q
Moje poznámka
Aspikový dort pro kamaráda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OM3Q
Nejnovější recepty
Pudinkové BeBe řezy
Přidáno před 59 sekundami
Topinky se salámovo-vaječnou směsí
Přidáno před 13 hodinami
Mini chlebíčky s tataráčkem z uzeného lososa
Přidáno před 13 hodinami
Medailonky se žampiony a paprikami
Přidáno před 14 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy, sypané strouhaným vajíčkem
Přidáno před 14 hodinami
Pražma na grilu s bylinkami
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkové knedlíky z bramborového těsta
Koubicka před 7 hodinami
Cukeťák podle Kateřiny Winterové
matousekk před 7 hodinami
Brambory se dvěma druhy hub na kyselo
Sahula před 7 hodinami
Máčanka ze sušených hub
Sahula před 7 hodinami
Cuketové placičky
Issis před 9 hodinami
Vepřová pečeně po frankfurtsku
motelij před 11 hodinami
Kefírka s kokosovým krémem
LilianaKofronova před 11 hodinami
Čínský okurkový salát
Marcela0123 před 11 hodinami
Tvarohovo-vajíčková pomazánka
Evicka18 před 11 hodinami
Kynutý se švestkami ... koláč
PetaP před 12 hodinami
Tématické fráze:
aspikový dort,
aspikový dort recept,
aspikové dorty,
aspikový dort narozeninový,
priprava zelatiny,
dort z aspiku,
dort jelen,
recept na aspikovy dort,
jak vyklopit aspik,
aspikový dort videorecept,
aspikove dobroty,
aspikový dort foto,
jak vyklopit aspik z formy,
aspikovi dort,
aspikový salámový dort,
recepty studené kuchyně,
dort pro kamaráda,
jak dlouho tuhne aspik,
zelatina nechce ztuhnout,
aspik dort
Suroviny:
želatina,
moravanka,
šunka,
sýr eidam,
vejce,
pomazánkové máslo křenové
Komentáře (22)
Poraďte, nešlo mi to vyklopit, tak jsem to musela prošťournout nožem a zničila jsem si okraje. Měla jsem to před tím vymazat olejem nebo tak něco? Nemám žádnou měkkou formu, dělala jsem to v zapékací misce.