Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 442 kJ / 2 496 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 60,33 g |
| Tuky | 45,52 g |
| Vláknina | 18,28 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 188 mg |
| Sůl | 0,38 g |
| Sacharidy | 452,04 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechny suroviny dáme do formy pekárny (tekuté, pak tuhé) a zapneme program Sladký (hnětení, kynutí a pečení sladkého kynutého těsta) nebo pokud ho nemáme, použijeme program Základní.
Krok 2: Po druhém hlazení (promíchání) můžeme vyndat háky a pokud je třeba, urovnáme povrch těsta.
Pohlídáme závěrečné pečení, bochník stačí péct 40-45min.
Pohlídáme závěrečné pečení, bochník stačí péct 40-45min.
Zveřejněno 11. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborový chlebíček s vanilkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xnPl
Moje poznámka
Bramborový chlebíček s vanilkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xnPl
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 11 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 12 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 12 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 13 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 13 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Szegedinský guláš
MonkaF před 6 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 6 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 6 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 8 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 9 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 10 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 11 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 11 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 11 hodinami
Tématické fráze:
pečený chlebíček,
voňavé pečení s vanilkou,
hnětací háky na tuhé těsto,
bramborový chlebíček sladky,
zbylé vařené brambory,
recepty z bramborového těsta,
bramborový bochník sladký,
bramborovy,
pečení ze sladkého kynutého těsta
Suroviny:
voda,
brambory,
vejce,
tuk,
cukr,
cukr vanilkový,
šťáva citronová,
koření voňavé pečení s vanilkou,
mouka hrubá,
mouka polohrubá,
droždí,
rozinky
Komentáře (22)
Spíš bych to pekla v té formě a na plechu, bramborami těsto stáním (čekáním na vykynutí) zřídne.