Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 257 kJ / 61 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 2,40 g | 
| Tuky | 0,16 g | 
| Vláknina | 5,60 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 8 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 12,00 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Zajíce naložíme v pekáčku do koření s olejem a trochou vody, přiklopíme a necháme den uležet.
	Krok 2: Pečeme přiklopené na 200°C cca 1,5-2 hodiny, podle toho, jak je zajíc starý.
Zveřejněno 11. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Zajíc "Provence"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EqGK
Moje poznámka
					
				
Zajíc "Provence"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EqGK
Nejnovější recepty
	
			
	
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 5 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 4 minutami
	
			
	
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 43 minutami
	
			
	
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 43 minutami
	
			
	
Třená buchta
Martina Veveruska před 48 minutami
	
			
	
	
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 1 hodinou
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 4 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 6 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 6 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 7 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 8 hodinami
						Tématické fráze:
						
							zajic recepty, 
						
						
							recept na zajíce, 
						
						
							zajíc recept, 
						
						
							recepty na zajíce, 
						
						
							recepty ze zajíce, 
						
						
							recept zajic, 
						
						
							zajíc na česneku, 
						
						
							odblanění zajíce, 
						
						
							recepty ze  zajice, 
						
						
							zajic, 
						
						
							recept ze zajíce, 
						
						
							zajíc provance, 
						
						
							recepty zajíc, 
						
						
							zajic na pepři, 
						
						
							stehýnko že zajice, 
						
						
							co ze zajíce, 
						
						
							recept na zajic, 
						
						
							jak správně prošpikovat králíka, 
						
						
							zajic stary recept, 
						
						
							zajíc na smetaně v pomalém v pomalém hrnci
						
					
						Suroviny:
						
							maso zaječí, 
						
						
							česnek, 
						
						
							olej olivový, 
						
						
							koření provensálské, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř čtyř barev
						
					
	
			
	
Komentáře (43)
Dávám bodík za nápaditost a jednoduchost, hezký receptík
Radulko, recept je skvělý a to je důležité.
Radulko na fotce to vypadá hodně jedle, ale na zajíce nikde nedosáhnu i kdybych za ním běhala