Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 442 kJ / 2 496 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 60,33 g |
| Tuky | 45,52 g |
| Vláknina | 18,28 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 188 mg |
| Sůl | 0,38 g |
| Sacharidy | 452,04 g |
Postup přípravy
Pohlídáme závěrečné pečení, bochník stačí péct 40-45min.
Zveřejněno 11. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborový chlebíček s vanilkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xnPl
Moje poznámka
Bramborový chlebíček s vanilkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xnPl
Nejnovější recepty
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 3 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 3 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 5 hodinami
Kari korma
Přidáno před 12 hodinami
Plněná červená řepa
Přidáno před 17 hodinami
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nakládané vepřové řízky
Danulka52 před 23 minutami
Pikantní rajčatová polévka s fazolemi
Verunkavh před 25 minutami
Krkovice na houbách a kapiích
jarmila58 před 30 minutami
Bramborovo-kuřecí špízy z horkovzdušné fritézy
Danulka52 před 53 minutami
Čokoládovo-banánové muffiny
Andyzvesnice před 2 hodinami
Kuřecí prsa v jemné smetanové omáčce
Pep.e před 4 hodinami
Szegedinský guláš
MonkaF před 12 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 12 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 12 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 14 hodinami
Tématické fráze:
pečený chlebíček,
voňavé pečení s vanilkou,
hnětací háky na tuhé těsto,
bramborový chlebíček sladky,
zbylé vařené brambory,
recepty z bramborového těsta,
bramborový bochník sladký,
bramborovy,
pečení ze sladkého kynutého těsta
Suroviny:
voda,
brambory,
vejce,
tuk,
cukr,
cukr vanilkový,
šťáva citronová,
koření voňavé pečení s vanilkou,
mouka hrubá,
mouka polohrubá,
droždí,
rozinky
Komentáře (22)
Spíš bych to pekla v té formě a na plechu, bramborami těsto stáním (čekáním na vykynutí) zřídne.