Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 208 kJ / 528 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,40 g |
Tuky | 37,80 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 497 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 3,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vajíčkové karbanátky II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/volM
Moje poznámka
Vajíčkové karbanátky II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/volM
Nejnovější recepty
Kuličky ze salsiccie se špenátovou rýží
Přidáno před 1 hodinou
Lehká cuketová polévka
Přidáno před 1 hodinou
Polévka z rajčat se smetanou
Přidáno před 14 hodinami
Zavařené houby v láku
Přidáno před 14 hodinami
Lišky na špeku, pečená dýně s květákem a volská oka (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 17 hodinami
Řízky z pýchavky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
janika491968 před 41 minutami
Dvacetiminutový švestkový koláč
olivka před 1 hodinou
Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta
gatear před 12 hodinami
Langoše z jogurtu
EvaCh před 12 hodinami
Afrika řezy
dadmilka před 13 hodinami
Cuketová pochoutka
marunda před 14 hodinami
Vdolečky
gabrielamachova23 před 14 hodinami
Salát ze salátových okurek
alan.h před 14 hodinami
Lečo se smaženými vejci
stosmi před 16 hodinami
Švestkové knedlíky
Irena1984 před 17 hodinami
Tématické fráze:
vajíčkové recepty,
vajíčkové karbanátky,
vajickove karbenatky,
vajíčková jídla,
karbanátky z vajíček na tvrdo,
vajíčkové fašírky,
vajickove jidla,
vajickove karbenatky recept,
vajickovy karbanatek,
vaječné fašírky,
vajecne karbanatky,
vaječna faširka,
bešamel do vaječných karbanátků,
vajíčkové karbanátky recept,
vajíčko na tvrdo,
vajcove karbanatky,
majka soudna,
trojobal na karbenátky,
recept s vajickem na tvrdo,
kabranátek z vajíček
Suroviny:
mouka,
mléko,
olej,
sůl,
pepř mletý,
vejce,
vejce
Komentáře (13)
Takže asi takto : 5 lyžíc oleja, 5 kopcovitejších, teda nie zarovnaných lyžíc múky, 2 dl mlieka. Miešať, kým nie je hustá hmota.
Ako hustá asi má byť je na poslednom obrázku, sfotila som to. Netreba trojobal, stačí obaliť v strúhanke.
Nicméně... mohla jsem vyzkoušet nejprve usmažit jeden karboš a pak hodit na pánev všechny. Jelikož jsem je začala smažit všechny najednou, už nebylo co zachraňovat.
No, a zizala se může plácat po ramenou, jak si nahonila ego nad jedním posteskem o zkažených karbenátkách.