Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 208 kJ / 528 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 43,40 g | 
| Tuky | 37,80 g | 
| Vláknina | 0,00 g | 
| Cholesterol | 1,30 g | 
| Sodík | 497 mg | 
| Sůl | 1,05 g | 
| Sacharidy | 3,50 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Pripravíme si veľmi hustý bešamel, množstvo podľa počtu fašírok, ktoré chceme pripraviť. Kaša má byť lepivá, aby sa dali formovať jemné kolieska. Bešamel dochutíme soľou, korením, pridáme 1 surové vajce, všetky vajíčka uvarené na tvrdo a posekané na kocky, opäť množstvo podľa množstva pripravovaných fašírok a chuti.
	Krok 2: Všetko spolu poriadne premiešame a v prípade, že zmes bude príliš riedka, zahustíme ju strúhankou. Zo zmesi tvarujeme fašírky, ktoré obaľujeme v stúhanke a vyprážame na oleji.
Zveřejněno 28. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Vajíčkové karbanátky II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/volM
Moje poznámka
					
				
Vajíčkové karbanátky II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/volM
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 16 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 18 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 20 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 23 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno 3. 11. 2025 09:00:03
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 44 minutami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 54 minutami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 2 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 2 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 2 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 12 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 14 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 15 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 15 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 16 hodinami
						Tématické fráze:
						
							vajíčkové recepty, 
						
						
							vajíčkové karbanátky, 
						
						
							vajickove karbenatky, 
						
						
							vajíčková jídla, 
						
						
							karbanátky z vajíček na tvrdo, 
						
						
							vajíčkové fašírky, 
						
						
							vajickove jidla, 
						
						
							vajickove karbenatky recept, 
						
						
							vajickovy karbanatek, 
						
						
							vaječné fašírky, 
						
						
							vajecne karbanatky, 
						
						
							vaječna faširka, 
						
						
							bešamel do vaječných karbanátků, 
						
						
							vajíčkové karbanátky recept, 
						
						
							vajíčko na tvrdo, 
						
						
							vajcove karbanatky, 
						
						
							majka soudna, 
						
						
							trojobal na karbenátky, 
						
						
							recept s vajickem na tvrdo, 
						
						
							kabranátek z vajíček
						
					
						Suroviny:
						
							mouka, 
						
						
							mléko, 
						
						
							olej, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř mletý, 
						
						
							vejce, 
						
						
							vejce
						
					
	
			
	
	
	
Komentáře (13)
Takže asi takto : 5 lyžíc oleja, 5 kopcovitejších, teda nie zarovnaných lyžíc múky, 2 dl mlieka. Miešať, kým nie je hustá hmota.
Ako hustá asi má byť je na poslednom obrázku, sfotila som to. Netreba trojobal, stačí obaliť v strúhanke.
Nicméně... mohla jsem vyzkoušet nejprve usmažit jeden karboš a pak hodit na pánev všechny. Jelikož jsem je začala smažit všechny najednou, už nebylo co zachraňovat.
No, a zizala se může plácat po ramenou, jak si nahonila ego nad jedním posteskem o zkažených karbenátkách.