Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 586 kJ / 379 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,71 g |
Tuky | 11,31 g |
Vláknina | 6,25 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,67 g |
Sůl | 6,30 g |
Sacharidy | 63,44 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí po čínsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O5Q
Moje poznámka
Hovězí po čínsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O5Q
Nejnovější recepty
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí yakitori
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí tandoori špízy s koriandrovou omáčkou
Přidáno před 22 hodinami
Grilovaná kachní prsa
Přidáno před 22 hodinami
Barbecue kuře
Přidáno před 22 hodinami
Plněné burgery
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
janakrejzarova před 6 hodinami
Brokolicová polévka
Kajkajak před 7 hodinami
Koprová omáčka
radekfiala před 7 hodinami
Cuketové soudky plněné sýrem a šunkou
KrisZaezemi před 8 hodinami
Špaldový koláč s pudinkem a jablky
Zabiczka před 9 hodinami
Smetanová polévka s kysaným červeným zelím
MirekFM před 9 hodinami
Jogurtový ovocný koláč
maminka Machulka před 9 hodinami
Buchta "Orgasmus"
veronika_straka před 10 hodinami
Makový koláč s třešněmi
Moanka před 14 hodinami
Vepřové plátky s těstovinami
Moanka před 14 hodinami
Tématické fráze:
čína z hovězího,
čína z hovězího masa,
hovězí maso po čínsku,
čína z hovězího recept,
domácí vepřová konzerva,
hotovky recepty,
hovězi řezanka,
hovězí s cibulí čína,
nudle po čínsku,
řezanka z hovězího masa,
čína z hovězího nejlepší recept,
hovězí na cibuli po čínsku,
hovězí maso čína,
maso po cinsku,
recept na cinu z hoveziho,
recepty hovězí maso cina,
hovězí na cibuli čína,
domácí vepřové konzervy,
hovězí maso na čínu,
hovězí po
Suroviny:
maso hovězí,
cibule,
cibulka zelená,
omáčka sojová,
med,
cukr hnědý,
olej,
džus jablečný,
šťáva citronová,
česnek,
zázvor mletý
Komentáře (13)