Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 54 kJ / 13 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 40 mg |
| Sůl | 0,32 g |
| Sacharidy | 3,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečená brokolice s krůtím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gpoY
Moje poznámka
Zapečená brokolice s krůtím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gpoY
Nejnovější recepty
Slepované citronové hvězdičky podle Kamily Nývltové
Přidáno před 16 minutami
Italské těstoviny s kuřecím masem
Přidáno před 13 hodinami
Dvoubarevné hvězdičky
Přidáno před 16 hodinami
Mandlové pusinky
Přidáno před 20 hodinami
Roláda s pečeným čajem
Přidáno 4. 12. 2025 10:27:37
Losos podle Marka Raditsche
Přidáno 4. 12. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z vepřových kostí s haluškami
Merylas před 12 minutami
Frgálová buchta
Merylas před 12 minutami
Buchty na páře
Merylas před 12 minutami
Bramborové placky s ohnivým masem
Merylas před 13 minutami
Pikantní česneková polévka
Merylas před 13 minutami
Dušené hlávkové zelí na slanině
Merylas před 14 minutami
Sýrovo-brokolicové placky
alcerm před 43 minutami
Tématické fráze:
zapečená brokolice,
zapečené brambory s krůtím masem,
brokolice s masem,
zapečená brokolice s mletým masem,
mleté krůtí maso zapečené,
krůtí maso brokolice,
zapečená brokolice recept vynikající,
mlete kruti maso,
krůtí brokolice,
krutí mleté s brokolicí,
brokolice s krutím,
mleté maso brokolice,
krůtí maso recepty,
brokolice recept vynikající,
brokolice krůtí maso,
zapečená brokolice s masem a bramborama,
mleté maso zapečené s brokolicí,
zapečené krůtí maso s bramborami,
brokolice zapecena s mletym masem,
krůtí a brokolice
Suroviny:
brokolice,
maso krůtí mleté,
sýr cihla,
vejce,
sůl,
pepř,
česnek,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
mléko
Komentáře (5)