Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Králík v pomalém hrnci

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 240 min Doba přípravy: 240 min

240 min (240 min příprava)

9. 9. 2012 13:13

Suroviny pro 3

3

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie257 kJ / 61 kcal
Bílkoviny2,40 g
Tuky0,16 g
Vláknina5,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 8 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy12,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Na zázvoru dělám maso už dlouho a to kterékoli, ať už hovězí kližku, vepřové plecko a nebo i kuřecí paličky no a dnes králíčka. Inspirovala jsem se VIP prostřeno, kde myslím paní Tomsová toto jídlo dělala a dle ní jsem přidala i houby, česnek a cibuli.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

jsanik

18. 7. 2018 10:57

PH je výborný pomocník v kuchyni zejména v přípravě masa. To je z něj měkké a šťavnaté, výborné chuti, která se při teplotě kolem 90 stupňů Celsia nevylouhuje, jako při jiném způsobu vaření. Proto považuji zatahování masa na rozpáleném oleji za spíše škodlivou zbytečnost. Jinak se mi recept líbí.
Vyrobil jsem si k PH svislou jehlu, která mi pomáhá k úpravě okořeněných plátků masa ve stylu kebab, ale změklé maso neořezávám na tenké plátky, ale nechám vychladnout, aby bylo soudržnější, a pak je svisle nakrájím na cca 1,5cm široké hranolky, které v sáčku se zipem ukládám do mrazáku. Ty pak vkládám do různých polévek, omáček a sosů, připravovaných samostatně. Takové pokrmy jsou připraveny velmi rychle, odpadá doba potřebná k změknutí masa.

maris maris

9. 9. 2012 22:34

Povedený králíček, věřím, že z PH byl skvělý:-p:yes::-)

nofrona

9. 9. 2012 20:38

:yes::yes:

pipre pipre

9. 9. 2012 19:58

Také bych si králíka dala, pěkně masitého:-), ne ty vyzábliny z obchodu...:yes::yes::yes:+

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

9. 9. 2012 18:59

Dala bych si králíka hned v této podobě, mňam:-K:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

9. 9. 2012 15:37

Mňam:-p+7:yes:

savlinka savlinka

9. 9. 2012 14:21

hmmm králíka bych si dala,ale pěkně vypečeného:-)):-)):-)):-))

yanull yanull

9. 9. 2012 13:55

Sevi, pěkný receptík, králíčka já ráda, tak posílám bodík;-):-p:-K:yes:

rebeka rebeka

9. 9. 2012 13:46

no tééda:-O:-p:-p:yes::yes:

1974andrea 1974andrea

9. 9. 2012 13:42

Nejsem majitelem PH a asi nikdy nebudu, možná někdy ke stáří:-D, ale králíčka bych si dala:-p:yes:

Severinka Severinka

9. 9. 2012 13:32

Bibinka:děkuji a můžeš použít jakékoliv masíko, jak jsem už v receptu napísala:-D:-D:-D

Bibinka Bibinka

9. 9. 2012 13:30

Sevíčku, mít králíčka, už zítra bych ho spáchala-ten recept. bude výborný z PH:-p Dávám ti 2.bod:yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

9. 9. 2012 13:25

Tak to musí být mňamka,taky jsem koukala na VIP prostřeno a líbil se mi králík na zázvoru,tak vyzkouším podle tebe v PH:-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové knihy!

v našem eshopu

Do obchodu

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: králík z pomalého hrnce pomali hrnec peceny kralik v pomalém hrnci králík na zelenině v pomalém hrnci králík v jednom hrnci pomalí hrnec recepty králík v pomalého hrnce králičí stehna v pomalém hrnci prostřeno králík kralik recepty pomalé pečení králíka kralik peceny v pomalem hrnci recepty v pomalém hrnci kralik vpomalem hrnci maso na zázvoru vip prostřeno peceni kralik v pomalem hrnci králík na zelí v pomalém hrnci pomaly hrnec a doba pečení králíka recept na králíkách po alek hrnci pomalý hrnec -králík

Suroviny: stehno králičí, špek, sůl, zázvor mletý, rozmarýn, houby sušené, olej, voda, česnek, cibulka

TopRecepty.cz

Králík v pomalém hrnci

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Xp6g