Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 509 kJ / 1 317 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 137,44 g |
Tuky | 6,40 g |
Vláknina | 32,40 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 346 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 164,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí na cibuli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z6Mr
Moje poznámka
Krůtí na cibuli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z6Mr
Nejnovější recepty
Mini vaflový špíz
Přidáno před 1 hodinou
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 10 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 12 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 15 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 15 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
trepka před 2 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Walina1301@gmail.com před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 8 hodinami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 10 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 12 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 12 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 12 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 14 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 15 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 17 hodinami
Tématické fráze:
krůtí prsa na cibuli,
krutí na cibuli,
krůtí prsa na maso na cibuli,
krůtí prsa pecena s brambory,
krůtí brambor,
krůtí prsa s rýží v jednom hrnci,
krůtí maso s bramborami v jednom hrnci,
kruti prsa v troube z bramborama,
kruti prsa s bramborem na pekaci,
recept kruti prsa v jednom pekaci,
krůtí maso radvanice,
krůtí, cibule, květák- recept,
pečené krůtí maso-recept,
krůtí prsa brambory
Suroviny:
krůtí prsní plátky,
brambory,
cibule,
sůl,
kmín celý,
koření na pečené kuře,
olej olivový
Komentáře (6)