Krůtí maso na cibuli a česneku

Jikotka Kuchařka: Jikotka

Doba přípravy: 1 hod.15 min. 2 porce Drůbeží maso 12 názorů

Suroviny

krůtí maso (měla jsem krůtí křídla)
1 velká cibule
5 stroužků česneku
koření Čaraka
koření Čarodějnice
kmín
tuk na vymazání pekáčku
vývar v kelímku
Recept si zatím oblíbilo 20 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na kousky, cibuli na půlměsíčky, česnek rozdrtíme nožem a nakrájíme. Maso okořeníme a dáme na vrstvu cibule a česneku, kterou jsme dali do vymazaného pekáčku a dáme péct do trouby na necelou hodinu. Před koncem pečení přidáme vývar.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 57 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Krůtí maso na cibuli a česneku

Tématické fráze: krůtí maso na česneku krůtí maso recepty krůtí maso top recepty krůtí maso kruti na česneku jak dlouho péct krůtí maso krůtí maso recept jak dlouho vařit krůtí maso pečené krůtí maso na česneku jak dlouho se peče krůtí maso recepty z krůtího masa krůtí maso na cibulce krůtí maso na cibuli maso na cibuli krůtí kostky na česneku krůtí maso do trouby recepty krůtí maso jak pect kruti maso co vařit z krůtího masa rychlé recepty z krůtího masa

Zapomněl/a jsem heslo