Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 655 kJ / 1 113 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 93,77 g |
| Tuky | 67,44 g |
| Vláknina | 6,80 g |
| Cholesterol | 826 mg |
| Sodík | 465 mg |
| Sůl | 0,95 g |
| Sacharidy | 30,44 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažené masové čtverce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkoJ
Moje poznámka
Smažené masové čtverce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkoJ
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 4 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 7 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 8 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 10 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 32 minutami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 1 hodinou
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 1 hodinou
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 1 hodinou
Banánky ze strojku
Vilik před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 2 hodinami
Konfitovaná hovězí líčka
JanSmola před 3 hodinami
Linecké smajlíky
Evculina84 před 3 hodinami
Liduščin vaječný koňak
Evculina84 před 3 hodinami
Kuře na paprice se smetanou
_martakrizk8_ před 4 hodinami
Tématické fráze:
smažené ravioli,
sendvičovač recepty,
recepty toustovač,
smažené jehněčí maso recepty,
masové smaženky,
toastovač recepty,
toustovač ctverec,
smazene sampinony,
recepty na sendvičovač,
sendvičovač maso recept,
masové kuličky,
masové kuličky,
recepty pro sendvičovač,
recepty na sedvičovač karbenatky,
toastovač recepty s vajcom,
masova smes do toustovač,
recepty sendvicovac,
ruské pirohy,
ruské masové pirohy,
recepty maso do toustovače
Suroviny:
maso vepřové,
žampióny,
cibule,
vejce,
mouka hladká,
mléko,
máslo,
olej,
sůl,
nať petrželová,
pepř,
mouka polohrubá,
vejce,
strouhanka
Komentáře (5)