Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 465 kJ / 589 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,66 g |
Tuky | 5,48 g |
Vláknina | 3,84 g |
Cholesterol | 275 mg |
Sodík | 292 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 14,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Prsíčka v rajčatové šťávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/83O5
Moje poznámka
Prsíčka v rajčatové šťávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/83O5
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 4 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 15 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 19 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 23 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Toskánský bůček
poirotka před 23 minutami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 27 minutami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 1 hodinou
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 2 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 2 hodinami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 4 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 4 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 14 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 14 hodinami
Tématické fráze:
přírodní kuřecí prsíčka recepty,
kuřecí prsíčka na šťávě,
rajčatová štáva,
rajčatová šťáva recept,
kuřecí v rajčatové štávě,
přírodní kuřecí prsíčka na rajčatech,
rajčatová štáva a zdraví,
kuřecí prsíčka recepty na štávě,
kuřecí maso na rajčatové šťávě,
kuřecí prsíčka a rajčata,
krůtí prsíčka dietně,
kuřecí kousky v rajčatové štávě,
kuřecí prsíčka na rajcatech,
krůtí prsíčka recepty na rajčatech,
drůbeží na štavě recept,
rizoto v rajcatove stave,
velká přírodní prsíčka,
recepty z kuřecích prsíček šťáva,
přsička na šťávě,
kuřecí maso na štave dietně
Suroviny:
prsa kuřecí,
rajče,
brambory,
mléko,
sůl,
kmín celý
Komentáře (8)