

Jemný broskvový koláč
Suroviny
- Na drobenku:
- 2 hrnky polohrubé mouky
- 1 hrnek cukru
- 1/2 másla
- 1 vanilkový cukr
- Na těsto:
- 1 hrnek mléka
- 2 vejce
- 1 prášek do pečiva
Postup přípravy receptu
Nejdřív uděláme drobenku a jeden hrnek z ní dáme stranou. Do zbytku drobenky přidáme věci na těsto, hrnek mléka, vejce a kypřící prášek.
Těsto zamícháme a vlijeme na plech. Poklademe ovocem (kousky broskve nebo jiné). Pak posypeme drobenkou a dáme péci asi 30 minut, než moučník zezlátne.
Poznámka od kuchařky
Tento recept je z internetu, bohužel si nepamatuji stránku.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Jemný broskvový koláč
-
Dneska premiéra a byla jsem pochválená.. Opravdu se povedla a chutná báječně
-
-
Už jsem na to mezitím přišla, nečetla jsem postup z toho důvodu, že buchta je hodně známá, že já dávám drobenku jen nahoru
-
ano přesně tak mouka je v drobence
-
jahodo, proč myslíš? mouku má v drobence, do které pak přileje zbytek...
jen je to trochu nepřehledné, ale jinak se mi zdá ok
-
Vděčný moučník. Zuzko, u těsta Ti myslím vypadla mouka
-
jednoduché a super.