Jemný broskvový koláč
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 12 991 kJ / 3 105 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,86 g |
Tuky | 24,28 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 534 mg |
Sodík | 429 mg |
Sůl | 1,63 g |
Sacharidy | 638,25 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento recept je z internetu, bohužel si nepamatuji stránku.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 10. 2012 22:41
Dneska premiéra a byla jsem pochválená.. Opravdu se povedla a chutná báječně
22. 8. 2012 09:10
6. 8. 2010 18:11
Už jsem na to mezitím přišla, nečetla jsem postup z toho důvodu, že buchta je hodně známá, že já dávám drobenku jen nahoru
6. 8. 2010 16:18
ano přesně tak mouka je v drobence
6. 8. 2010 15:53
jahodo, proč myslíš? mouku má v drobence, do které pak přileje zbytek... jen je to trochu nepřehledné, ale jinak se mi zdá ok
6. 8. 2010 15:37
Vděčný moučník. Zuzko, u těsta Ti myslím vypadla mouka
6. 8. 2010 14:58
jednoduché a super.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vláčný koláč s jablky a povidly
Přidáno před 3 hodinami
Zeleninové placičky s cuketou a koriandrem
Přidáno před 4 hodinami
Cappuccino dort
Přidáno před 7 hodinami
Sytá kuřecí polévka s brokolicí, čedarem a sýrovými knedlíčky
Přidáno před 8 hodinami
Kachní roláda s hruškami
Přidáno před 11 hodinami
Vegetariánské rizoto na ghí
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Fofr broskvový koláč
Stepanka.M. uvařila před 25 minutami
Hrníčkový makový koláč se švestkami a drobenkou
Dannulka uvařila před 42 minutami
Extra rychlé lívance
Katka6 uvařila před 1 hodinou
Kuřecí stehna - jedna báseň
jalucka24 uvařila před 2 hodinami
Cappuccino dort
hekute uvařila před 3 hodinami
Jihočeský kynutý koláč
Lenuus uvařila před 3 hodinami
Zeleninové placičky s cuketou a koriandrem
Moanka uvařila před 4 hodinami
Těsto na pizzu
bitcoinfilip49 uvařil před 4 hodinami
Salát z vařených krup
TondaJ uvařila před 6 hodinami
Zavařená rajčatovo-bylinková omáčka
Polivkova uvařil před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jetel luční se uplatní i v naší kuchyni. Je vhodný na přípravu sirupu, do čaje i do polévek
Dršťková polévka z hlívy voní česnekem a majoránkou a chutná jako ta pravá. Bezmasé jídlo ocení nejen vegetariáni
Časté chyby při výrobě a pečení jidášů: Které to jsou a jak se jich vyvarovat
Další recepty
Tématické fráze: broskvový koláč s drobenkou broskvový koláč z hrnku broskovy kolac broskvový koláč broskvový kolač na plech recept broskvový koláč broskvový moučník s drobenkou broskvové knedlíky broskvový koláč bez vajec koláč s broskvemi recept na broskvový koláč dietní broskvový koláč broskvový koláč recept broskvovy koláč s drobenkou na plech koláč s pudinkem a broskvemi broskvový koláč 2 vejce broskvová buchta s drobenkou koláč broskvový broskvove kolacky broskvovy kolac 2
Suroviny: mouka polohrubá, cukr, máslo, cukr vanilkový, mléko, vejce, prášek do pečiva
Jemný broskvový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ql30
7 názorů