Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zadělávaná mrkev

Hodnocení receptu je 5,0 (22×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min

40 min (20 min příprava + 20 min tepelná úprava)

9. 5. 2015 15:01

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Naše chalupářská
kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 404 kJ / 814 kcal
Bílkoviny18,41 g
Tuky46,56 g
Vláknina19,76 g
Cholesterol 143 mg
Sodík 508 mg
Sůl1,25 g
Sacharidy71,55 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 1. 2020 10:40

amorhop: Tak to jsem ráda, Vladi.. Já se teď taky snažím bez masa nějakou chvilku ;-)

amorhop amorhop

22. 1. 2020 09:43

:yes::yes::yes::yes::yes:tak dnes jsem dělala poprvé a určitě ne naposledy, opravdu změna bez masa je úžasná děkuji za recept

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 6. 2016 13:38

BronislavaP: Je to úplně jiné, než klasická mrkev, že? :-8

BronislavaP BronislavaP

5. 6. 2016 12:28

Skvělé, s těmi okurkami je to zajímavá změna :yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 6. 2016 15:59

Valinka: Děkuji, taky já tohle jídlo miluji a často si ho vařím :-)

Valinka

4. 6. 2016 15:50

děkuji za výborný recept, mám dušenou mrkev moc ráda, tento recept je vynikající....velmi chutné jídlo a nejvíce mi chutná s rýží...nikdo by nevěřil jaké chuťové divy udělá ta kyselá okurka....dokonce jsem porce zamrazila k dalšímu rychlému použití:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 4. 2016 22:29

Paul Sulc: Rozhodně věřím. Smetana jídlo krásně zjemní;-)

Paul Sulc

16. 5. 2015 21:43

Z okurkou, to musim vyzkouset, zajimavy a zrejme bajecny napad. Jen misto mlika davam smetanku, tu poradnou, slehaci, zadny vodovy povl. A co se smetanky tyce : davna pritelkyne z mladi mi dala dobrou radu: davej smetanku do spanelskych ptacku i do bramboro-vurtoveho gulase. No, moc se mi to nezdalo, ale zkusil jsem to a od te doby to jinak nedelam, jste pak jako v pohadce.

Anna Kocikova Anna Kocikova

13. 5. 2015 13:22

Jani,velice podařená dobrota:-p:-KS tím okurkem,to je teda moc príma nápad:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

10. 5. 2015 20:11

Irule: děkuji :-)

Irule Irule

10. 5. 2015 20:10

:yes: Jani zadělávanou mrkev miluju nejvíc, takže posílám bod +8:yes::yes::-p:-p:-K

mysulka mysulka

10. 5. 2015 16:55

:-p moc pěkné, pochutnala bych si:yes::-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 5. 2015 18:05

spagetka:;-)

spagetka spagetka

9. 5. 2015 18:03

Tohle milujeme, muž k tomu ani maso fakt nemusí :-p:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 5. 2015 17:53

mika59: Já běžně taky, ale tady jsem přidala okurky, tak se mi zdálo, že hrášek by tam byl navíc :-). Trochu změna;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše edice

Zvýhodněné balíčky

Koupit

Marie

Další recepty

Tématické fráze: zadělávaná mrkev s hráškem mrkev recepty recepty z mrkve zadelavana mrkev s masem recept na zadělávanou mrkev zadělávaná dušená mrkev zacelavana mrkev yadělavana mrkev zadělávana mrkev s bramborem zadelavana zadelavanamrkev zadělávaná mrkve zdělávaná mrkev recept recept z mrkve mrkev recept zadělavana mnrkev zadělávná mrkev dušená zadělavaná mrkev zadělávaná mrkev-recept dobry recept na zadelavanou mrkev

Suroviny: mrkev, máslo, cibule, paprika sušená sladká, sůl, mouka hladká, mléko, okurky sterilované, voda, ocet, bujón zeleninový

TopRecepty.cz

Zadělávaná mrkev

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/P8mW