Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 705 kJ / 885 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,50 g |
Tuky | 7,60 g |
Vláknina | 19,50 g |
Cholesterol | 275 mg |
Sodík | 300 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 75,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salát z kuřecích prsíček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/53QZ
Moje poznámka
Salát z kuřecích prsíček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/53QZ
Nejnovější recepty
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno 15. 5. 2025 08:55
Bramborové pyré se šafránem, vepřová panenka s omáčkou ze sušených rajčat a švestek
Přidáno 14. 5. 2025 18:09
Dušená mrkev s medailonky z panenky
Přidáno 14. 5. 2025 12:59
Jednoduché rizoto s mletým masem
Přidáno 14. 5. 2025 12:27
Vaječný bagel
Přidáno 13. 5. 2025 19:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špagety à la carbonara
Alenas23 před 51 minutami
Ředkvičky na smetaně
Carlosss40 před 1 hodinou
Bramboračka č. 3
vakl1 před 2 hodinami
Nejlepší špenát
Danavoldrichova před 2 hodinami
Přílohový salát z opečených brambor
RadkaD. před 2 hodinami
Nakládané vepřové řízky
RadkaD. před 2 hodinami
Květákové bramboráčky
RadkaD. před 2 hodinami
Kedlubny v sýrovém těstíčku
daniela1262 před 5 hodinami
Linecký koláč s jahodami
zuzi777a před 16 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí salát,
kuřecí salát recept,
kureci prsicka,
dobrý kuřecí salát,
kuřecí prsíčka salát,
recept na kuřecí salát,
salát z kuřečích prs,
kuřecí prsíčka minutky recepty,
kuřecí prsíčka recepty salát,
salát s kuřecí prsíčka,
aténský salát,
kuřecí prsíčka recepty,
super kuřecí salát,
kuřecí prsíčka do salátu,
kuřecí prsíčka salaty,
salát s kuřetem,
salat z prsicek a žampionů,
předkrm kuřecí salát,
salát skuřecích prsíček,
předkrm kuřecí salát s broskví
Suroviny:
prsa kuřecí,
okurka čerstvá,
jablko,
tatarská omáčka,
sůl,
podravka,
pepř
Komentáře (3)