Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 510 kJ / 361 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,47 g |
| Tuky | 31,07 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 51 mg |
| Sodík | 34 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 6,83 g |
Postup přípravy
Krok 1: Květák nakrájíme na malé růžičky.
Krok 2: Připravený vývar dáme do připraveného hrnce a dáme vařit květák do měkka a jako zásmažku použijeme rozpuštěné máslo..
Zveřejněno 3. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květáčková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/27W1
Moje poznámka
Květáčková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/27W1
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 13 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 17 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 17 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 19 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 8 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 8 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 8 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 8 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 9 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 10 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 10 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 10 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 11 hodinami
Suroviny:
květák,
vývar masový,
máslo,
Komentáře (12)