Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 510 kJ / 361 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,47 g |
| Tuky | 31,07 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 51 mg |
| Sodík | 34 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 6,83 g |
Postup přípravy
Krok 1: Květák nakrájíme na malé růžičky.
Krok 2: Připravený vývar dáme do připraveného hrnce a dáme vařit květák do měkka a jako zásmažku použijeme rozpuštěné máslo..
Zveřejněno 3. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květáčková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/27W1
Moje poznámka
Květáčková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/27W1
Nejnovější recepty
Strouhané řezy
Přidáno před 1 hodinou
Černé fazole s rýží a paprikou
Přidáno před 2 hodinami
Bramborový koláč "Co dům dá"
Přidáno před 3 hodinami
Pudinková buchta se skořicí
Přidáno před 4 hodinami
Vepřová krkovička s játry
Přidáno před 14 hodinami
Hermelín pečený v troubě
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květákové karbanátky s anglickou slaninou a sýrem
Ivcatkoo před 39 minutami
Bulgur s kapustičkami a kořenovou zeleninou
Glapet před 1 hodinou
Kuře na zelí
[email protected] před 1 hodinou
Kvasové krekry se sezamem
janatka před 1 hodinou
Zdravé cottage lívance
janatka před 2 hodinami
Žitný chléb
janatka před 2 hodinami
Kuřecí játra v skoro bramborákovém těstíčku
[email protected] před 2 hodinami
Pomazánka z pohanky
janatka před 2 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Vasek93 před 2 hodinami
Šunkofleky II
Valis před 2 hodinami
Suroviny:
květák,
vývar,
máslo,
Komentáře (12)