Medovník od Sebeny
Medovník se u nás celkem rychle zabydlel. Je sice trochu náročnější na svou přípravu, ale zcela jistě za to stojí. Nejlíp chutná trochu odleželý, proto ho po sestavení nechte pár hodin odpočívat na chladném místě.
Suroviny pro 1 kus
1 kus
Nutriční hodnoty
Energie | 33 730 kJ / 8 062 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,82 g |
Tuky | 458,84 g |
Vláknina | 26,50 g |
Cholesterol | 1,42 g |
Sodík | 166 mg |
Sůl | 0,29 g |
Sacharidy | 805,32 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 9. 2022 18:38
Eja57 (moderátorka): Díky za upřesnění a doplnění. Pomůže to dalším. Díky, díky, díky
19. 9. 2022 18:37
Eja57 (moderátorka): Vylila obsah do hrnce a chtěla ty 2 hodiny vařit. Bylo mi to divné. Beru, že ten kdo recept píše, vi proč ten úkon je. Až při "nehodě " jsem začala hledat jiný recept a tam bylo vysvětleno.
19. 9. 2022 18:34
mata3636: Nečekala jsem na odpověď. Jak jsem uvedla, na netu jsem si našla co tím bylo myšleno. Spíše to bylo povzdechnutí nad tím, že by se recepty měly uvádět přesně. Nejsem úplná lama, ale dát vařit celou, nenačatou plechovku jsem nikdy neslyšela.
19. 9. 2022 16:40
jitkahot: autorka už sem nechodí, doplnila jsem postup do receptu. Ty jsi vařila plechovku v hrnci bez vody
19. 9. 2022 16:36
jitkahot: chápem to tak, že ste nevedeli, ako uvariť salko? Veď ľahká pomoc - ak nechcem čakať, pokiaľ mi odpovie autor receptu, hľadám pomoc cez google. 15 sekúnd a vedeli by ste, ako na to. Či čo sa vám nepodarilo?
19. 9. 2022 16:09
Nedostatečná informace s kondenzovaným mlékem. Díky napálení hrnce jsem se začala pídit co tím autor myslel. Naprosto zbytečná škoda na surovině při dnešní drahotě!
28. 8. 2021 08:47
Děkuji za recept a hlavně za postup přípravy. Medovník se povedl.
14. 4. 2015 11:14
Moc moc prosím jak velký je medovník z této dávky?popř.jak velké udělat dva malé??asi jako dezertní talířky?Chtěla bych dělat známému ke čtyřicátinám a napadlo mě udělat 3 patra a tvar čtvercový tak jakou dávku udělat.Děkuji moc za odpověd
29. 12. 2014 20:32
sebena:Prosim, ja take bezorechovou verzi!
14. 12. 2014 21:01
Vypadá nádherně, také ho zítra vyzkouším.
17. 10. 2014 12:58
Dobrý den, chtěla by jsem se zeptat jestli z jedné dávky udělám dva medovníky na velký plytký talíř, nebo jenom jeden. Děkuji.
16. 9. 2013 10:51
skvělý recept moc jsme si pošmákli
17. 3. 2013 08:58
Medovník už je v ledničce, ještě vydržet den počkat, aby se uležel
Z dovolením jsem přidala 2 fotečky
Z dovolením jsem přidala 2 fotečky
20. 2. 2013 03:19
Ahoj chtěla bych radu naposledy jsem delaĺa medovnik podle trochu jineho receptu krem stejny ale placky se nepotirali a byl totalne tvrdy. i po 5 dnech . Jen ze jsem ho mela v lednici. Pak jsem ho nastvane vyndala ven ze ho vyhodim a zapomnela na nej. Druhy jen nevim proc sem do nej píchla a o pulku změkl, ikdyž to furt nebylo ono. Tak se chci poradit jak pak ty dva dny na uležení medovník skladujete at neudelam nejakou chybu. Přece jen mit ho dva dny venku v byte v teple je tam maslo. Díky za rady
19. 2. 2013 15:33
o víkendu jsem pekla a byl úžasný. jen jsem bojovala s posypáním stran. nemáte na to někdo nějaký fígl, prosím?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Snídaňový toust
Přidáno před 1 hodinou
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 3 hodinami
Salát s pečeným květákem a granátovým jablkem
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí prsa plněná hráškem s pečenou dýní a kari omáčkou
Přidáno před 18 hodinami
Hrášková pomazánka s pomazánkovým máslem
Přidáno před 19 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Míchaná vejce
matejkosila uvařila před 2 minutami
Vepřové nudličky s omáčkou
Vanish uvařila před 7 minutami
Kedlubnové smaženky
Fofa. uvařila před 3 hodinami
Vepřová játra na minutku z horkovzdušné fritézy
plysovykozisek uvařila před 3 hodinami
Srnčí guláš od hajného ze „Šlajfu“
Yvajs uvařil před 4 hodinami
Dvoubarevná bábovka
Grecmanova uvařila před 7 hodinami
Halali - zelenina na "svíčkovou" omáčku
Alaala uvařila před 10 hodinami
Zeleninová polévka s kapáním
Wikusche uvařila před 15 hodinami
Jednoduchý ředkvičkový salát se šunkou a jogurtem
Kava 2 uvařila před 16 hodinami
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 20 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pět variant chřestu: Krémová polévka pro labužníky, dokřupava osmažený v těstíčku a luxusní chuť má jako náplň v palačince
Bezdomovec díky pomoci lidí otevře vlastní kavárnu. Přitom hrozilo, že bude kvůli zákonům úplně bez peněz
Lahodný karamelový krém k plnění dortů, zákusků nebo cukroví zvládnou i úplní začátečníci. Máme ale variantu i pro pokročilé
Další recepty
Tématické fráze: recept na medovník recept na pravý medovník medovnik recept pravý medovník recept medovnik recept medovnik pravy medovnik výroba medovníku pečeme medovník krém na medovník nejlepší medovník medovník originál recept jak se dela medovnik medovník cena sirup na medovník medovník s kondenzovaným mlékem pravý medovník- recept vynikající medovnik nejlepší medovník recept medovník recepty
Suroviny: cukr krupice, máslo, med, mléko plnotučné, mouka hladká, vejce, kypřící prášek, rum, kakao, mléko kondenzované, máslo, ořechy vlašské, rum, voda, cukr krupice, ořechy vlašské
Medovník od Sebeny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K8XM
58 názorů