Suroviny
Porce: 6 ,Brambory jsou základ celého jídla .
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 688 kJ / 2 077 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,17 g |
Tuky | 76,50 g |
Vláknina | 33,00 g |
Cholesterol | 267 mg |
Sodík | 5,09 g |
Sůl | 12,50 g |
Sacharidy | 246,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plesnivé brambory II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pZQN
Moje poznámka
Plesnivé brambory II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pZQN
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 13 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 15 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 23 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 9 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 11 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 11 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 12 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 13 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 13 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 13 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 14 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 14 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 14 hodinami
Tématické fráze:
plesnivé brambory,
kuchařka magdaleny retigove,
kuchařka retigové,
plesnivé maso,
plesnivy syr niva,
recepty retigové,
plesnivé brambory recept,
jídla podle retigové,
krumple,
recepty z plesnivého sýra a masa,
sklep na brambory,
plesnivy syr,
hovězí podle retigové,
bábovka podle magdaleny retigové,
plesnivý brambory,
kuře a plesnive brambory,
pomazánka z plesnivého sýra,
plesnivý sklep,
plesnivé brambory ve sklepě,
rozkrájené brambory
Suroviny:
brambory,
sýr niva,
sýr plísňový,
sůl,
pepř,
olej,
stehno kuřecí,
prsa kuřecí,
kýta vepřová,
maso
Komentáře (7)
Posílám fotečky a bod.