Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 061 kJ / 2 883 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,89 g |
Tuky | 251,25 g |
Vláknina | 7,14 g |
Cholesterol | 2,59 g |
Sodík | 2,77 g |
Sůl | 6,90 g |
Sacharidy | 30,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Drůbeží játra Monte Negro
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nRYl
Moje poznámka
Drůbeží játra Monte Negro
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nRYl
Nejnovější recepty
Vepřové medailonky na zeleném pepři
Přidáno před 25 minutami
Kosmatice na sladko vhodné i pro diabetiky
Přidáno před 13 hodinami
Párečky v těstíčku
Přidáno před 15 hodinami
Hrášková omáčka s vajíčkem a paloučkovým knedlíkem ( pro diabetiky)
Přidáno před 17 hodinami
Plátky krkovičky dušené v pikantní omáčce
Přidáno před 19 hodinami
Rebarborová bublanina s kokosem
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní fazolková polévka s bramborem a koprem
limosek před 2 hodinami
Játrový sýr podle ČSN
19488 před 12 hodinami
Domácí vlašský salát
Sefiragold před 15 hodinami
Chutný salát z čínského zelí
Sefiragold před 16 hodinami
Chřest (nejen) s vejcem
Eva z HK před 17 hodinami
Salát z pekingského zelí s balkánským sýrem
Eva z HK před 18 hodinami
Špíz s americkými brambory
Vrchotka15 před 18 hodinami
Guadeloupský kuřecí salát
Antonausprag před 19 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ivet88 před 20 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
AnnaP4 před 20 hodinami
Tématické fráze:
pokrmy z drůbežích jater,
játra montenegro,
drůbeží játra recepty,
charakteristika pokrmu,
drůbeží játra na víně a slanině,
drůbeží játra na víně,
kuřecí játra montenegro,
charakteristika drubezich jater,
vepřové játra na slanině,
charakteristika chuti pokrmu z jater,
drůbeží játra na smetaně,
recept na drůbeží játra od maminy,
pokrmi z jater,
pokrmy z jater,
drůbeží játra na víně se slaninou,
pokrmy s drůbežích jater,
pokrmi z drůbežích játer,
pochotky z drůbežích jater,
pokrmy z drubezjch jater,
pokrmy z důbežích jater
Suroviny:
játra drůbeží,
víno červené,
slanina anglická,
cibule,
česnek,
olej,
bobkový list,
jalovec,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (5)