Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Oprava sraženého krému

Milé hospodyňky, povedlo se vám zdrcnout krém? Nezoufejte, nemusíte ho vyhazovat, ani připravovat nový. S naším malým trikem vám ukážeme, že náprava je rychlá a nijak složitá. Váš krém tak zůstane i po malé nehodě naprosto perfektní.

Hodnocení receptu je 4,9 (29×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

14. 3. 2010 21:19

Suroviny pro 1

1

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Ludmila

5. 10. 2016 12:35

Je to prostě bomba nikdy bych nevěřila že kousek rozpuštěného másla tak pomuže :yes::yes::yes:

Majka

7. 7. 2016 10:02

Krém se mi někdy taky srazí,takže preventivně zašlehávám vřelé máslo,at se mi nesrazí např.až při zdobení v pytlíku.Ale jednou to stálo zato:vřelý tuk,nahřátí v mikrobábě,následně do mražáku,asi po dvou hodinách-hurá.A to peču asi 25let,takže to není rukama,ale někdy to máslo..i když kupuju do krému to"kvalitnějši". Všem přeji hodně úspěchů bez sraženinek:-).

danami

3. 6. 2016 07:30

Michala: Tak to opravdu nevím. Tvarohovo - šlehačkový krém se mi ještě nikdy nesrazil :-)

Michala

2. 6. 2016 21:09

Prosím ,tato vychytávka lze použit i na tvarohovo -šlehačkoví krém moc děkuji

Eva

20. 4. 2016 14:44

Tak to nemá chybu, už jinak krém neopravuji.:-)

Lenka

19. 3. 2016 16:26

Jarka:velký dík paní Jarko, za ztužovač!!!!! Peču často asi 25 let, občas se to stane, hlavně když člověk pospíchá... a paní Petře Dokonalé ťuk ťuk - přeji aby měla ztužovač po ruce....;-)

Zora

23. 12. 2015 08:04

Mockrát děkuji za tip, z katastrofy zase krásný krém. Pohodové Vánoce a jen to nejlepší v novém roce.

kometa10

23. 12. 2015 03:55

Já používám k nápravě sraženého krému dětskou instantní kašičku s myšičkou, nebo i bramborovou kaši v prášku. Obojí vsákne přebytečnou vodu a na pečivu to zase až tak není cítit. :-p

Jarka

22. 12. 2015 17:24

mám vyzkoušeno- přidat ztužovač šlehačky a krém se krásně spojí :-)

Všelková Marie

19. 12. 2015 20:07

Ale je třeba opravdu kvalitní máslo ne tuk,nebo náhražku, jinak krém neztuhne.Lijeme do krému horké máslo,a jestli je kvalitní máslo tak krém ztuhne.

Petra

9. 12. 2015 23:03

Mě se ještě nestalo, že by se mi krém srazil. Ťuk ťuk :-D

Olga Cermakovao

9. 12. 2015 21:52

Je mi 60let.V životě už jsem se něco napekla ale mužu dělat podle nejlepších rad,jak vymíchat sražený krém a nikdy se mi to nepovedlo.A že jsem si s tím vyhrála.Tak ted nevím jestli jsem tak blbá,ničemná nebo já nevim jaká že všem to jde mne ne.Tak děvčátka radší na to vymíchani nekteré moc nespolehejte.;-)

Kamila Kvasničková

3. 12. 2015 21:03

Ja zrazený krém pomaly zašľahávam tak 1/4 masla izbovej teploty a tiež sa krásne spojí

Andrea Bartolenova

16. 9. 2015 08:29

Ked nemate poruke stuzeny tuk staci zohriat pol.lyzicu oleja a horuci vmiesat do kremu krem sa krasne spoji

dagmar

23. 4. 2015 13:19

Před chvílí jsem myslela, že mně trefí ze sraženého krému :-// ale ted rada s tvrdým tukem pomohla dík :-)

1 2 3 4 6

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zdrcnutý krém sražený pudinkový krém jak na zdrclý krém sražený tvarohový krém co se sraženým krémem co dělat když se srazí šlehačka sražena šlehačka co dělat se sraženým krémem sražený pudinkovo máslový krém zdrclý krem jak zachránit zdrcly krem sražená pařížská šlehačka sražený pařížský krém zdrcnutý máslový krem sražený krém do dortu zdrcnutá šlehačka jak napravit sraženou šlehačku zdrclý máslový krém hrudky v krému jak opravit zdrclý krém

Suroviny: tuk ztužený

TopRecepty.cz

Oprava sraženého krému

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/w07g