Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 211 kJ / 289 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,79 g |
| Tuky | 19,92 g |
| Vláknina | 1,20 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 3,68 g |
| Sůl | 9,12 g |
| Sacharidy | 8,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí plátky v jogurtu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EqQm
Moje poznámka
Kuřecí plátky v jogurtu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EqQm
Nejnovější recepty
Strakatý řez s jablky
Přidáno před 2 hodinami
Domácí nudle s krůtím masem a paprikami
Přidáno před 6 hodinami
Rohlíky na vlašák
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové karbanátky s kari
Přidáno před 15 hodinami
Vepřové kung-pao
Přidáno před 22 hodinami
Tvarohový chlebíček se švestkami
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krkovička pečená po staročesku
Lida.Rose před 26 minutami
Krémová pórková polévka
minitka111 před 43 minutami
Sváteční polévka s pečeným česnekem
Lida.Rose před 1 hodinou
Majonézové kynuté buchty
Lendoulinecek před 1 hodinou
Chilli con carne (veganské)
BlankaBulkova před 1 hodinou
Vanilkové vafle
Merylas před 1 hodinou
Krtkův dort na plechu
EvaCh před 1 hodinou
Buchtičky s vanilkovým krémem
Blazenka před 2 hodinami
Rychlá tvarohová buchta hrnková
Simona1 před 2 hodinami
Tvarohová buchta s Margotkou
beruna1 před 2 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí maso v jogurtu,
kuřecí v jogurtu,
kureci platek v jogurtu,
kuřecí prsa v jogurtu,
kure v jogurtu,
kuřecí plátky,
kuře jogurt,
maso na gril v jogurtu,
vepřové plátky v jogurtu,
kuřecí prsa jogurt,
kuřecí jogurt,
kuřecí v jogurtu na gril,
kuřecí maso jogurt,
kuřecí kousky v jogurtu,
kuřecí prsa v jogurtové marinádě,
kuřeci na jogurtu,
kuřecí maso v jogurtu na gril,
plátek v jogurtu,
kuřecí plátky s jogurtem,
kureci platky v jogurtove marinade
Suroviny:
maso kuřecí,
jogurt bílý,
hořčice plnotučná,
vegeta,
vejce,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (5)