Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 530 kJ / 366 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,59 g |
Tuky | 2,32 g |
Vláknina | 20,03 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 81 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 67,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rajčatová polévka s těstovinami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ywOR
Moje poznámka
Rajčatová polévka s těstovinami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ywOR
Nejnovější recepty
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno před 7 hodinami
Dort Oreo bez vajec
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí yakitori
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí tandoori špízy s koriandrovou omáčkou
Přidáno před 23 hodinami
Grilovaná kachní prsa
Přidáno před 23 hodinami
Barbecue kuře
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
janakrejzarova před 7 hodinami
Brokolicová polévka
Kajkajak před 8 hodinami
Koprová omáčka
radekfiala před 8 hodinami
Cuketové soudky plněné sýrem a šunkou
KrisZaezemi před 8 hodinami
Špaldový koláč s pudinkem a jablky
Zabiczka před 10 hodinami
Smetanová polévka s kysaným červeným zelím
MirekFM před 10 hodinami
Jogurtový ovocný koláč
maminka Machulka před 10 hodinami
Buchta "Orgasmus"
veronika_straka před 11 hodinami
Makový koláč s třešněmi
Moanka před 15 hodinami
Vepřové plátky s těstovinami
Moanka před 15 hodinami
Tématické fráze:
rajčatová polévka s těstovinou recept,
rajčatová polévka s těstovinou,
rajčatová polévka z protlaku,
rajčatová polévka z konzervovaných rajčat,
rajská polévka s těstovinami,
rajčatová polévka s bazalkou,
rajska polevka s testovinou,
rajčatová polévka,
rajská polévka z konzervovaných rajčat,
rajčatová polévka z rajčat,
polévka z rajčatového protlaku,
těstovinová polévka,
polévka z konzervovaných rajčat,
rajčatová polévka s mozzarelou,
rajčatová polévka s mozzarelou,
račatova polevka,
rajčatova polevka z rajčatoveho protlaku,
jak nejlepe oloupat rajcata,
rajčatová polévka recept z protlaku,
francouzská rajčatová polévka
Suroviny:
rajče,
olej olivový,
cibule,
česnek,
paprika čerstvá červená,
protlak rajčatový,
vývar zeleninový,
cukr,
sůl,
pepř,
bazalka čerstvá,
těstoviny
Komentáře (3)