Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 372 kJ / 567 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,40 g |
Tuky | 37,85 g |
Vláknina | 1,10 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 500 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 11,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vaječný řízek od Babici
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lR9M
Moje poznámka
Vaječný řízek od Babici
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lR9M
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 10 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 17 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 17 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 5 hodinami
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 6 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 7 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 7 hodinami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 8 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 9 hodinami
Masopustní šišky (univerzální těsto na koblihy, vdolky a šišky)
Danniel před 12 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 12 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 12 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 12 hodinami
Tématické fráze:
vaječný řízek,
plněný řízek podle babici,
vaječný řízek recept,
vaječné řízky,
recepty od babici,
babica recepty,
recepty babica,
řízek z vařených vajec,
pizza od babici,
řízky podle babici,
videorecepty od babica,
řízky z vařených vajec,
pizza podle babici,
recept na vajecny rizek,
recept na vaječné řízky,
vaječné řízky podle babici,
babica vařená vejce,
babicovi recepty,
vaření s babicou,
vaječný řízek z vařených vajec
Suroviny:
rohlík,
vejce,
vejce,
cibule,
brambory,
strouhanka,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (16)
Nielen recepty so sviečkovicou sú receptami, aj jednoduché recepty môžu byť dobré. Som toho názoru, že najprv uvarím, až potom vyjadrujem rezolútny názor na recept. Kým neochutnám, pri mnohých receptoch to neide.
Nito netvrdí, že reakcie a komentáre majú byť len pozitívne. Ale aj negatívny komentár môže byť slušný. Bez vulgarizmov a napádania ostatných.
Akosi často zabúdame, že náš komentár vypovedá nielen o recepte a tých druhých, ale v prvom rade o tom človeku, ktorý ho píše. Skúsme byť k sebe ohľaduplnejší a tolerantnejší.
Cituji: "Pokud koncové hlásce -a předchází měkké souhláskové písmeno či i/y, je ve 2. p. koncovka -i (Váša, Váňa, Baťa, Nohavica, Goya [goja], Borgia [bordža], Mantegna [manteňa], Maria, García - 2. p. Váši, Váni, Bati, Nohavici, Goyi [goji], Borgii [bordži], Mantegni [manteni], Marii, Garcíi)." a dávám odkaz:
http://www.ptejteseknihovny.cz/uloziste/aba001/201...