Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 372 kJ / 567 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,40 g |
Tuky | 37,85 g |
Vláknina | 1,10 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 500 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 11,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vaječný řízek od Babici
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lR9M
Moje poznámka
Vaječný řízek od Babici
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lR9M
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 24 minutami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 5 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 11 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 12 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Dort Oreo bez vajec
Přidáno 1. 7. 2025 09:58
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 8 minutami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 47 minutami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 4 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 4 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 4 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 5 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 6 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 7 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 8 hodinami
Tématické fráze:
vaječný řízek,
plněný řízek podle babici,
vaječný řízek recept,
vaječné řízky,
recepty od babici,
babica recepty,
recepty babica,
řízek z vařených vajec,
pizza od babici,
řízky podle babici,
videorecepty od babica,
řízky z vařených vajec,
pizza podle babici,
recept na vajecny rizek,
recept na vaječné řízky,
vaječné řízky podle babici,
babica vařená vejce,
babicovi recepty,
vaření s babicou,
vaječný řízek z vařených vajec
Suroviny:
rohlík,
vejce,
vejce,
cibule,
brambory,
strouhanka,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (16)
Nielen recepty so sviečkovicou sú receptami, aj jednoduché recepty môžu byť dobré. Som toho názoru, že najprv uvarím, až potom vyjadrujem rezolútny názor na recept. Kým neochutnám, pri mnohých receptoch to neide.
Nito netvrdí, že reakcie a komentáre majú byť len pozitívne. Ale aj negatívny komentár môže byť slušný. Bez vulgarizmov a napádania ostatných.
Akosi často zabúdame, že náš komentár vypovedá nielen o recepte a tých druhých, ale v prvom rade o tom človeku, ktorý ho píše. Skúsme byť k sebe ohľaduplnejší a tolerantnejší.
Cituji: "Pokud koncové hlásce -a předchází měkké souhláskové písmeno či i/y, je ve 2. p. koncovka -i (Váša, Váňa, Baťa, Nohavica, Goya [goja], Borgia [bordža], Mantegna [manteňa], Maria, García - 2. p. Váši, Váni, Bati, Nohavici, Goyi [goji], Borgii [bordži], Mantegni [manteni], Marii, Garcíi)." a dávám odkaz:
http://www.ptejteseknihovny.cz/uloziste/aba001/201...