Hadi sv. Jiří
Suroviny
Porce: 16 kusů
Nutriční hodnoty
Energie | 11 721 kJ / 2 802 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,98 g |
Tuky | 72,16 g |
Vláknina | 18,18 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 242 mg |
Sůl | 0,48 g |
Sacharidy | 457,95 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Hadi z kynutého sladkého těsta se prý kdysi pekly před svátkem sv. Jiří a prodávaly třeba před kostelem.
Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bramborový bochníček
Přidáno před 2 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 2 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Fit salát
Přidáno před 15 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 20 hodinami
Francouzský toust
Přidáno 24. 4. 2024 09:13
Právě bylo uvařeno:
Margot řezy (hrnečkové)
Hovez81 uvařil před 34 minutami
Špagety "Alfredo"
Valis uvařila před 36 minutami
Pórková polévka
Med.brejcha uvařila před 43 minutami
Česneková pasta nesterilovaná II.
Kamil@ uvařila před 1 hodinou
Jablečné muffinky s Margot čokoládou
Vitek2015 uvařila před 3 hodinami
Mug cake z ovesných vloček
Eviip uvařila před 4 hodinami
Kuřecí stehna pečená na houbové tarhoni v jednom pekáčku
Mirca1108 uvařila před 5 hodinami
Špekáčky - kečupáci
lenkavozihnojova uvařila před 6 hodinami
Frgálová buchta
lenkavozihnojova uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Připravujete tento rok halloweenskou party? Máme pro vás dokonale strašidelné, ale jednoduché občerstvení
Náš život s celiakií: Jak jsme pátrali po bezlepkových těstovinách, kde je sehnat a které u nás nakonec vyhrály?
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
Další recepty
Tématické fráze: pečení hadi testo na opekani těsto na hady hadi z těsta dort ve tvaru hada těsto na pečené hady pečení hadi z těsta sladké těsto na opékání pečený had kynutí hadi těsto na hada opékání hadů had z těsta pečení hadi recept hadi opékání těsta pečení hadů pečení hada hadi na opékání hadi z kynutého těsta
Suroviny: džus jablečný, tuk hera, vejce, cukr, cukr vanilkový, sůl, skořice mletá, šťáva citronová, mouka hladká, droždí čerstvé
Hadi sv. Jiří
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nR3R
20 názorů