Pangasius se zeleninou

savlinka Kuchařka:

Doba přípravy: 30 minut PT0H30M 3-4 porce Ryby 4 názory

43

Suroviny

500 g filet pangasia
sůl
150 g hladké mouky
150 ml piva
1/4 prášku do pečiva
1 vejce
koření na ryby
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Filety protáhnout v polohrubé či hrubé mouce, z přísad udělat těstíčko a filety tím napatlat a ihned smažit.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Pangasius se zeleninou

  • Ivana. Ivana.(neregistrovaný)

    Dobrý den, v receptu chybí zeleninka, která je psaná v názvu:-)

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

  • maris maris

    savlinko, recept pod stejným názvem už tady je. Možná, že by bylo dobré, kdybys změnila název, aby se to nepletlo;-):-)

    Odpovědět

  • pipre pipre

    Já ryby miluji a tento recept také ukládám a dávám bodík :-):-*:yes::yes:

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo