Pangasius z přístavní krčmy

Jiri V. Kuchař: Jiri V.

Doba přípravy: 45 minut 4 porce Ryby 11 názorů

Suroviny

600 g Pangasia
sůl
1/2 citronu
1 lžička plnotučné hořčice
hrubá mouka na obalení
Těstíčko:
150 g hladké mouky
1/4 sáčku prášku do pečiva
2 vajíčka
1,5 dcl piva
tuk na smažení
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Porce pangasiuse osolíme, pokapeme citronovou šťávou.Rybu po jedné straně potřeme plnotučnou hořčicí a porce obalíme v hrubé mouce.

  2. Připravíme si těstíčko na obalovaní – hladkou mouku smícháme s práškem do pečiva,vajíčky a pivem.

  3. Porce pangasiuse namočíme do těstíčka a usmažíme dozlatova.

    Podáváme s bramborem a zeleninovým salátem.

Poznámka

Autorka receptu je paní Sivaková z Labužníka.

http://www.labuznik.com/recipe.php?ID=28782

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Pangasius z přístavní krčmy

  • Jana Jana(neregistrovaná)

    Pangas v pivním těstíčku?Těstíčko dělám už léta a obaluju v něm plněné kuřecí řízky.:-D

    Odpovědět

  • Jiri V. Jiri V.(autor receptu)

    Odstrčilova Alena- Za sebe mohu říci, pokud bych se držel toho, co se o nějakém jídle řekne či napíše, musel bych držet hladovku.:-))

    Odpovědět

  • Jiri V. Jiri V.(autor receptu)

    Odstrčilova Alena - Paní Aleno, odpověd na tuto otázku najdete
    v článku např. zde - http://grilovani-barbecue.com/viewtopic.php?f=74&t...
    nebo http://ekonomika.idnes.cz/pangasius-zdravi-neuskod...
    Když si uvědomíte jaké je znečištění oceánů.....chutná Vám ještě treska?

    Odpovědět

  • Odstrčilova Alena Odstrčilova Alena(neregistrovaná)

    Slyšela jsem názor, že Pangacius žije v kanálech s potkany.Dcera mi to vyvrátila, jelikož pracuje v obchodě a :-))zajímá se o to jak jsou výrobky kvalitní.Řekla mi, že žije v moři a kdyby žila s potkany tak by tu rybu dávno potkan sežral.Ten odpuzující názormi řekla jedna moje známá a měli jsme po chuti a kupujeme raději filé z tresky.Může mi někdo napsat jak to vlastně skutečně je? Tato ryba nám chutnala výborně, ale máme po chuti. Alena

    Odpovědět

  • Anna Kocikova Anna Kocikova

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Já mám taková jídla ráda, takže zrealizováno, snězeno, plus jsem ti dala hned, tak už jen foto;-)

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Jaj!!! Jirko, asi zítra koupím pangase..jojo, už to tak bude. SUPER!!!!!:yes::yes: Není třeba mazat!! Určitě jsou tu recepty, které mají minimálně 6 bratříčků:-D a tenhle se určitě nestratí;-)

    Odpovědět

  • Jiri V. Jiri V.(autor receptu)

    Maris: Necháme to na adminech. Musím, příště recepty pozorně pročíst, ne jen prolítnout. A pokud se recept liší jen v drobnosti, postačí poznámka do komentářů....děláme tak či to nedáváme....
    Děkuji ti komentář.:-K
    Snad mi nikdo za podobný recept nezakroutí krkem.:-)):-K

    Odpovědět

  • maris maris

    Jiri V.: Jirko, jen ho tu nech !! Já tam nemám hořčici, která určitě chuť hodně ovlivní a podotýkám, že těstíčko nemám od pí Sivákové;-):-)

    Odpovědět

  • Jiri V. Jiri V.(autor receptu)

    Eliza - uniklo mi, že je zde již pod názvem Pangasius v těstíčku od Maris.
    Požádal jsem adminy o smazání mnou vloženého receptu.
    Zbytečně se by se recepty pletly.
    Přišel jsem s receptem později :-(:-)) Ale je to chutná úprava, byl to dnešní oběd.:-p:-K

    Odpovědět

  • Eliza Eliza

    Já si říkala, že ten krásný název odněkud znám...jasně, Libuška Siváková :-K, jedna z lidiček, které mi z Labu chybí...
    Moc hezký recept, Jirko, díky za něj.:-)

    Odpovědět

Tématické fráze: kde žije pangasius pangasius kde žije těstíčko s černým pivem rizky z pangasiuse pangasius recept obalovaná treska v pivním těstíčku kde žije pangacius pangácius kde žije obalované kuřecí maso v pikantním těstíčku foto pangasius recepty jak obalit rybu pangas. pangas recept pangas recepty jak dlouho se smazi pangasius pangasius jak zije pangasius doba smažení jak dlouho se smazi ryba pangas pangasius ryba priprava úprava ryby pangacius jak obalit pangacius

Zapomněl/a jsem heslo