Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maková babka s povidly

Hodnocení receptu je 4,7 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 40 min bez dob kynutí

80 min (40 min příprava + 40 min tepelná úprava, bez dob kynutí)

12. 1. 2023 14:29

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Klasická forma na toustový chléb.

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie16 139 kJ / 3 857 kcal
Bílkoviny74,53 g
Tuky118,47 g
Vláknina52,02 g
Cholesterol 396 mg
Sodík 690 mg
Sůl1,61 g
Sacharidy585,02 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Starý židovský recept podle Kluků v akci. Babka je skvělá na snídani i ke kávě.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Mama-mia Mama-mia

13. 1. 2023 10:38

Děkuji:-)

Marie Svarcova Marie Svarcova

12. 1. 2023 17:04

:-)<3:yes::yes: skvělá kombinace, určitě upeču :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: mouka hladká, mléko, cukr krupice, máslo, mák mletý, vejce, droždí, sůl, povidla švestková, mák mletý, perník strouhaný, rozinky, rum, koření do perníku, cukr moučkový, šťáva citronová, citron, olej,

TopRecepty.cz

Maková babka s povidly

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YE6Lp