Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 188 kJ / 1 957 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,27 g |
Tuky | 57,74 g |
Vláknina | 24,10 g |
Cholesterol | 1,11 g |
Sodík | 512 mg |
Sůl | 1,04 g |
Sacharidy | 290,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Oloupeme jablka a polovinu nastrouháme nahrubo.
Druhou polovinu nakrájíme na kostičky. Krok 2: Z bílků vyšleháme tuhý sníh a necháme stranou. Krok 3: Žloutky dáme do mísy se zbytkem ingrediencí, kromě mouky. Vše dobře prošleháme a nakonec zašleháme mouku a vmícháme kostičky jablek. Krok 4: Na závěr lehce vmícháme sníh. Krok 5: Formu na koláč vystříkáme sprejem na pečení a nebo klasicky vymažeme a vysypeme mouku. Krok 6: Pečeme na 180 °C cca 45-50 min.
Druhou polovinu nakrájíme na kostičky. Krok 2: Z bílků vyšleháme tuhý sníh a necháme stranou. Krok 3: Žloutky dáme do mísy se zbytkem ingrediencí, kromě mouky. Vše dobře prošleháme a nakonec zašleháme mouku a vmícháme kostičky jablek. Krok 4: Na závěr lehce vmícháme sníh. Krok 5: Formu na koláč vystříkáme sprejem na pečení a nebo klasicky vymažeme a vysypeme mouku. Krok 6: Pečeme na 180 °C cca 45-50 min.
Zveřejněno 27. 5. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bezlepková babka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o3ZK
Moje poznámka
Bezlepková babka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o3ZK
Nejnovější recepty
Plněný bramborový knedlík z pánve
Přidáno před 7 hodinami
Plněné cukety s bouchaným bramborem
Přidáno před 7 hodinami
Smažená bedla v kukuřičné strouhance
Přidáno před 7 hodinami
Halloweenské řezy
Přidáno před 7 hodinami
Květákové krokety s nivou
Přidáno před 13 hodinami
Kulajda se zastřeným vejcem jako od maminky
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Jak na nejlepší pečené kuře podle Zdeňka Pohlreicha: Maso nikdy neomývejte a pečte je vždy ze dvou stran, radí šéfkuchař
Tereza z Peče celá země pokřtila svou detektivku s recepty: Nechyběli kamarádi ze soutěže, Míša Landová ani kriminalista
Lékárna.cz: Jak vybrat správné proteinové produkty a na co si dát pozor
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečná buchta
Lisa444 před 7 hodinami
Ořechová bábovka
ladunkaaa před 10 hodinami
Obrácený jablkový koláč s krémem
martimud před 10 hodinami
Citrónová babeta
Surmei před 10 hodinami
Veka domácí na chlebíčky
jirina56 před 12 hodinami
Kulajda se zastřeným vejcem jako od maminky
Moanka před 12 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
hana.valisova@seznam.cz před 13 hodinami
Kuřecí kousky na paprikách
Moanka před 14 hodinami
Americké bylinkové brambory
kimlo před 16 hodinami
Vaňkova česnečka
gabikka 20. 10. 2024 20:22
Suroviny:
jablko,
vejce,
cukr krupice,
sirup javorový,
smetana,
mouka,
skořice,
cukr vanilkový,
sůl
Komentáře (4)