Suroviny pro 1
2
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 777 kJ / 425 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,33 g |
Tuky | 27,33 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 156 mg |
Sodík | 1,99 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 1,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažené žampiony plněné Hermelínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q6O0
Moje poznámka
Smažené žampiony plněné Hermelínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q6O0
Nejnovější recepty
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 13 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 19 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka vinná
Milan.Krimsky před 7 hodinami
Sytá uzená polévka
JiriSeidler před 9 hodinami
Francouzský toust se šunkou a sýrem
Rennna před 12 hodinami
Tvarohová bublanina
HanaHanka před 12 hodinami
Hříbková omáčka
Darwin před 12 hodinami
Extra rychlé lívance
zelenapampeliska před 12 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
olivka před 14 hodinami
Vejce v hořčicové omáčce
Ivyjg před 14 hodinami
Tématické fráze:
plněné žampiony,
plněné žampiony hermelínem,
plněné žampiony recept,
žampiony plněné hermelínem,
plněné žampiony s hermelínem,
žampiony s hermelinem,
zapečené žampiony s hermelínem,
plněný žampiony hermelinem,
smažené plněné žampiony,
žampiony recepty,
plnene houby,
plněný hermelín žampiony,
žampiony plněné,
zampiony hermelin,
plněný hermelín se zampiony,
hermelín plněný žampiony,
smažené žampiony plněné hermelínem,
recept na plnene zampiony,
plnene zampiony s hermelín,
recepty s žampiony a hermelínem
Suroviny:
žampióny,
sýr hermelín,
šunka,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka,
tuk na smažení
Komentáře (6)