Italské žampiony plněné bylinkami a gorgonzolou

Paprika Kuchařka: Paprika

Doba přípravy: 30 min Houby 13 názorů

Suroviny

velké žampiony (počet dle strávníků)
olivový olej extra virgin
tymián
oregano
bazalka
sýr Gorgonzola (Niva)
Recept si zatím oblíbilo 20 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Žampiony očistíme a vyndáme nohy. Okořeníme bylinkami (čerstvé by byly lepší, ale já měla jen sušené), zakápneme olejem a naplníme sýrem.

  2. Nandáme do zapékací misky vytřené oliv. olejem.

  3. Pečeme v předehřáté troubě na 200°C cca 20 min. dle velikosti žampionů.

    Podáváme s bramborovou kaší, vařenými bramborami nebo jen s pečivem. Dobrou chuť.

Poznámka

Recept si někde našel můj manžel - milovník hub.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Italské žampiony plněné bylinkami a gorgonzolou

Tématické fráze: italský rizeto nakládané houby recept plnene zampiony nakladane zampiony recepty s gorgonzolou nakládané plněné žampiony žampióny plněné gorgonzola recepty velké žampiony plněnné cannelloni po italsku recept smil italský velky zampion nakládané žampiony po italsku plněné žampiony nakládané gorgonzola recept recepty gorgonzola gorgonzolou velké žampiony recepty nakládaná gorgonzola plnene velke zampiony

Zapomněl/a jsem heslo